[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام متین جان
ممنون
منم تازه اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام متین جان
ممنون
منم تازه اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این آرم بنز ما رو بندازین رو یه پیکان جوانان گوجه ای!
من آواتارم رو عوض کردم. با این چیکار میکنید؟
منم آواتورمو عوض كردم . با اين چي كار ميتونين بكنين ؟ قبلي رو كه زياد روش كار نكردين
با آواتار من چه میکنید؟!!
خدایی کارتون درسته من که مردم از خنده شاهین کینگو دیدم!
سلام
من يه اواتار مي خوام اين شكلي
يه بند ه خدايي قيافه اخمو نشسته رو ايستگاه اتوبوس رو پاهاش تقريبا نشسته بعد يه دستشم گذاشته رو پاش يه تسبيح دستشه كه دور يه انگشتش هي اين ور اونوري مي چرخونه همينجوري ادامه داره بقيه اعضاي بدنشم يه تكوني بخوره بدك نيست
يعني فك كنم پسوند عكس مي شه gif
مرسي
فکر کنم اینجا فقط مسخره بازیه و درخوساتتو باید یه جا دیگه بدی، اینجا فقط مسخره میکنن
سلامنقل قول:
شما در آدرس زیر درخواست بده.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=101415&highlight=%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C+%D8%A2%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1
یادش بخیر یه زمانی ما اینجا کار میکردیم
سلام
دوستان من معمولاً خیلی خیلی کم پست می زارم ولی اینو میدونم تو این تاپیگ یک پست گذاشتم اونم آواتور شاهین کینگ بودولی الان می بینم که حذف شده ..... میشه یکنفر بگه دلیلش چیه ؟؟ کدوم یکی ازاین موارد می تونه باشه ؟؟؟
1.نداشتن جنبه وظرفیت؟؟؟
2.سوءاستفاده از قدرت وامکانات؟؟؟
3.داشتن ضعف وعدم توانایی؟؟؟
4.هرسه مورد؟؟؟
دوست ندارم دوباره اون پست را بزارم
اما اگرکسی خواست میتونه ایمیل بزنه تا لینکشو بدم
مرسی از همه