امید جان کار نکرد ولی مرسی از لطفت موفق باشینقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
Printable View
امید جان کار نکرد ولی مرسی از لطفت موفق باشینقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
این برنامه هم کار خودمونه
با این برنامه میتوانید آی دی یاهو خود را از لیست شخص مورد نظر پاک کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه ی استفاده :
آی دی خود را که می خواهید از لیست شخص مورد نظر پاک کنید را در قسمت : Yahoo! ID بنویسید و پسورد آنرا در قسمت : Password بنویسید . و در قسمت : Victim آی دی شخص مورد نظر ( آی دی کسی که می خواهید آی دی خود را از لیستش پاک کنید ) بنویسید و سپس روی دکمه ی Deny کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا عزیز اون برنامه دیگرو امتحان کن چت کلاینت پرنسس اویل رو میگم تو گزینه هایی که داره گزینه آنلوک هم هست که بایستی صدرصد کار کنه چون برنامه قویه و گزینه هاش تماما" کار میکنه .باید صدرصد کارتو راه بندازه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
دوست عزیزم ممنون از برنامت کاش یه لینک دانلود دیگه زیر برنامه میزاشتی . تا دسترسی به دانلودش برای دوستانی که برنام رو میخوان راحت تر میشد .نقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
اميد جاان . قربوووووووووووووووووونت برم . دستت طلا . من رفتم واسه پدر دراووردن طرف . تا بيخود بچه ها رو هك نكنن .نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
سلام .
ميخواستم علت اينكه بعضي از آيدي ها من مسيج آرشيو رو نگه ميدارن و بعضي اصلا نگه ميدارن چيه .
واقعا برام يك معماست .
اقا امید مرسی با اون برنامه یه ایمیل به یاهو فرستادم امیدوارم درست شه اگه نشد فک کنم باید صبر کنم خودش درست شه چون چنتا از دوستام میگفتن اونا هم همین مشکل رو داشتن و بعد از مدتی درست شده chat client خوبی بود مرسی از معرفی و این که یه پیغام خصوصی برات فرستادم ببینشنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط رعد
رعد جان شما باید با اون ایدی که اچیو رو نگه سیو نمیکنه لاگین کنی بعد وارد ارچیو شی رو preferences کلیک کنی وsave all of my messages رو کلیک کنی
bahal20 .فرقی نمیکنه شما میتونید با یک آیدی هم لوگین کنید . ولی قدرت تکمیلی بوتر زمانی هست که هر شش آیدی رو لوگین کنی.موفق باشی ;)نقل قول:
نوشته شده توسط bahal20
مستر عزیزم این برنامه ای که عکسشو تکرار کردی برای باز کردن قفل آیدی بکار میره برای قفل کردن آیدی در پست 1078 یکی رو که کارش خوبه برات گزاشتم اون رو دان کن .موفق باشی ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Master