سلام دوستان
تو شمال هم كاميون هاي مختلفي داريم البته شمال كه وسعتش زياده من طرفاي خودمون رو ميگم(از گرگان تا ساري) شايد شيرين جان سعادت نداشتن:31: البته اين درسته كه تو شمال نسبت به جاهايي مثل تبريز كاميون هاي جديد كمتره و بيشتر ولوو (N10 و N12) بازن و اسكانيا كمتر ديده ميشه ولي FH زياده...
راستي منم يه هفته رفته بودم طرف اصفهان و شيراز و تو عمرم انقدر كاميون نديدم مخصوصا تو جاده قم به اصفهان(همون كه از دليجان و سلفچگان و ... رد ميشه) كه فكر كنم بالاي 1000 تا تو يه روز كاميون ديدم بيشترشون هم بارشون از اين سنگ هاي بزرگ بود، نمي دونم چرا ولي خوشبختانه F12 زياد ديدم...
يه عكس ميگرفتم 5 تا كاميون مي افتاد توش:27:، دقيقا 483(ضربدر 5:31:) تا عكس گرفتم كه چن تا شو اينجا ميزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو راه كه داشتيم ميرفتيم يه اتفاق بد افتاد. 50 تا به اصفهان مونده بود كه ما تو خط سبقت پشت سر يه F تريلي بوديم كه يه دفه اف با 110 تا سرعت لاستيك جلوي طرف رانندش تركيد و پا رو يه ضرب گذاشت رو ترمز و ما هم كه پشتش بوديم يه ضرب ترمز كرديم، فقط نمي دونم كه چجوري اون اف چپ نكرد و خدا ما و اون راننده رو خيلي دوست داشت... انقدر تو شوك بودم كه تا 30 كيلومتر ديگه عكس نمي گرفتم...