کوری جان میتونی حدود قیمت بدی؟
کوری جان میتونی حدود قیمت بدی؟
حالا خودتون جوابتونو در مورد ريو و اس دي گرفتيد؟خوشحالم كه خودتون جواب خودتونو داديد و اگه به تكنولوژيه چند روز قبلتون برگرديد ديگه تغيير موضع نخواهيد دادوپيشنهاد ميكنم هر از گاهي يه نگاهي به پستهاي قبليتون بفرماييد آقاي فنيه ريو سوار.در ضمن در تاپيك"بهترين ماشين در رنج 10 تا 20 ميليون"آمار شواهد خوبي بر اين ادله است.شماهم بهتره بجاي توبيخ ديگرون و توهين به شعور اونها و اصرار به افكار خود يه چيز تازه به ديگرون ياد بديدو لحن بيانتو كمي محترمانه تر كنيدچون بنده برادر شما نيستم.ميتونيد برگرديد به صفحه 5 همون تاپيك.با تشكرنقل قول:
اقا خیلی ممنونم
حالا میخوام یه چیزی درباره خودم بگم که منو بیشتر به هیوندایی کوپه نزدیک تر میکنه تا آزرا
من یه ماشین اسپورت و شیک میخوام که تک باشه و تیپ خاصی داشته باشه
آزرا علاوه بر بهترین بودنش یه طراحی سدان معمولی و بزرگ رو دارهکه خوب طراحیش عالیه ولی تا حدودی تکراری
این که کوپه طراحی جذاب و اسپورت داره و مثل آزرا تقریبا همه گیر نشده(تکه) میخوام ببینم نظر شما دربارش چیه
بهتره 50 تومن بدم آزرا یا 40 تومن بدم کوپه و 10 تومن بذارم تو جیبم؟؟؟؟
رنگ قرمز هم میگیرم که خیلی جذاب باشه و تو چشم بیاد
10تومن نمیمونه تو جیبت 13 تومن میمونه
اگه جونی اینطور هم که معلومه و آزرا رو دلت زیاد نمیخواد پس حتما کوپه رو بگیر چون اگه آزرا رو گرفتی و خوشت نیومد ازش اگه خواستی بفروشی طبیعتا ضرر میکنی ولی کوپه رو بخری کمتر ضرر میکنی
آخه ما چه گناهی کردیم باید اینقدر منتظر لوگان باشیم.:37: به نظرشما اون فیش تکمیل وجه شدشو به ارزش 10 میلیون آزاد چند میخرن. خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. میریم آزاد e2 میخریم خلاص. مدل:e1+cp خاکستری اولویت 3 ایران گاری.نقل قول:
lavson1361 جان کجایی.. تورو خدا به سوال بالا جواب بده . دوستان هم اگه میدونن جواب بدن.
با تشکر
دوستانی که در نظر سنجی شرکت میکنند و به سایر موارد رای میدن لطفا اگه دوست داشتند اعلام کنند اون سایر موارد کدام اتومبیل ها هستند.
با تشکر
والله چی بگم لوگان جان!!!نقل قول:
آخه ما چه گناهی کردیم باید اینقدر منتظر لوگان باشیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرشما اون فیش تکمیل وجه شدشو به ارزش 10 میلیون آزاد چند میخرن. خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. میریم آزاد e2 میخریم خلاص. مدل:e1+cp خاکستری اولویت 3 ایران گاری.
این ایران خودرو , در خلف وعده زبانزد خاص و عامه . و کاریش هم نمیشه کرد . چون آخرش یه پولی بهت میدن میگن بیا اینم دیر کرد تحویل ماشینت . که اونم باید صد بار بری دنبالش تا بهت بدن .
شما فکر میکنی برای چی قیمت بازار همیشه از قیمت نمایندگی بیشتره ؟؟؟؟
چون به علافی و دردسر های ایران خودرو نمیارزه . مثلا" یارو که میخواد به فرض ویتارا سوار بشه و پولم تو جیبشه , بلند نمیشه بره ناز و گوز ایران خودرو را جمع کنه و آخرش هم با کلی تأخیر , و فحش خوار مادر ماشین تحویل بگیره .
بر عکس بلند میشه میره بازار و آقای خودش , با کلی احترام و ادب , سوار ماشین مورد علاقش میکننش و یه پارچ آب هم مییریزن پشتش . حداقل سودی هم که میکنه اینه که زیر پاش خالی نمونده . و از اون یک تومن دو تومنی هم که بیشتر داده ناراضی نیست .
خرید و فروش امتیاز حواله ها رو هم به خدا نمیدونم چی جوریه ؟؟؟؟
شنیدم ولی تا حالا برخوردی نداشتم .
ولی از من میشنوی ولش کن . تو که سال رو صبر کردی , ماه رو هم صبر کن .
حالا اینقدر ماشین سواری کنی که دیگه خسته بشی .
گر صبر کنی زقوره حلوا سازی ....
برای اینکه یه دلگرمی هم داشته باشی بهت بگم لوگان با قدرت موتوری که داره توی سربالایی ها حریف نداره .من خودم عاشق قدرت موتورشم لامصب میکنه میره بالا .
خیلی ممنونlavson1361 جان.خیر سرمون میخواستیم با ماشین جدید بریم مسافرت ولی انگار که نمیشه.:37:نقل قول:
درود
تو این سایت معمولا حدود قیمت ماشینا رو مینویسن :
کد:http://www.rsportscars.com/eng/