آخه این مسئله فقط تو بعضی k850 ها هست. شما که داری همون پول رومیدی دقت کن که چیز سالم بخرینقل قول:
Printable View
آخه این مسئله فقط تو بعضی k850 ها هست. شما که داری همون پول رومیدی دقت کن که چیز سالم بخرینقل قول:
نه تو همشون هست ولی نه به اون شدتی که شما گفتی.
دلیلشم گفتم.
اگه ماله شما اینجوری نیست پس حتما گوشیتون ال سی دی نداره.
بچه ها من يك گوشي k850 خريدم مي خواهم ببينم ورژنش جديده يا نه......
اينم ورژن گوشي...........
4400-1200
r1fa035
080527
ميگم من يك سبزشو ديدم كه بردش قهوه اي بود(بردش از كنار در باطري معلومه) ولي ايني كه من دارم بردش سبز آيا اين تفاوت مي تونه دليل اصل بودن باشه و اينكه چه رنگش منظورم برده,اصله؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي بهترين تنظيمات گوشي واسه عكس گرفتن چيه k850..........آخه هر چي عكس تو حالت auto ميگيرم خوب نميشه حتي برادرم كه n73 داره عكسهاي گوشيش از گوشيه من خيلي بهتره..........دليلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:كسي نيست راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟:19::41::19:نقل قول:
آخرین ورژن همینهنقل قول:
:10::10:
سلام رفقا
یکی از دوستام k850 خریده ولی فارسی نداره . یعنی اس ام اس فارسی میگیره ولی نمیتونه فارسی بنویسه . باید چیکار کنه ؟ firmware ؟
سلام دوستان اگه میشه کمک کنید.
من میخوام k850 بخرم لطفن بگید این قضیه آپدیت گوشی چیه؟ من گوشیم چه ورژنی باشه که نیاز به آپدیت نداشته باشه؟ موقع خرید از کجا ورژنش رو بفهمم. ورژن رو هم بگید لطفن.
بعد راست میگن k850 کلی مشکل داره ؟ من همش بد شنیدم از این گوشی...یکی میگه عکس هاش در حد 5 مگا نیست..یکی میگه من ده نفر رو دیدم مشکل شارژ و برنامه داشتن...
عکس و راست میگن . ولی مشکل دیگه نداره. کلا جالب نیست. نخری بهتره. برو توکار سری C .
من الان دارم خيلي هم باهاش ور ميرم سرعتش عاليه و مشكل برنامه و شارژ هم تا حالا باهاش نداشتم......فقط ميمونه عكس گرفتنش كه البته اينو بگم كه وضوحش خيلي خوبه ولي تو رنگبندي يكم ميلنگه البته تو بعضي مواقع:5:.......نقل قول: