خسته نباشدنقل قول:
هم شهری هستیم
بابا عجب مریشکه لاریه کجا گیر آوردی بیچاره رو
خسته نباشدنقل قول:
هم شهری هستیم
بابا عجب مریشکه لاریه کجا گیر آوردی بیچاره رو
من دوست عزیزنقل قول:
اما این سایت که شما معرفی کردید من رفتم چیزی در مورد دوربین در اون نبود یا شاید من احتمالا اشتباهی رفتم
یه چک بفرمائید
ممنون می شم
سلام بر جناب کاویان عزیزنقل قول:
فتح الهی هستم
معذرت می خوام از اینکه زودتر خودم رو معرفی نکردم
من فقط می خواستم بگم یک ماه پیش canon ixus 870IS خریدم... فوق العاده دوسش دارم و راضیم و به همه پیشنهاد می کنم حتی شما دوست عزیز
حق با شماست.اشتباه تایپی بوده.نقل قول:
[PHP]http://www.megapixel.net/html/index.php[/PHP]
نقل قول:
جناب کاویان این دوربین فوجی 9600 دوربین بسیار عالیه هرجا درموردش خوندم از اش تعریف کردن اما چه کنم که لرزشگیر نداره و من ناشی هم یقینا نمی تونم اون طور که حقش ازاش استفاده کنم این می شه تلف کردن وقت و هزینه برای من
ولی انصافا برای اساتید و کسانی که در عکاسی دستی دارند دوربین ماهی است
ضمن اینکه هرچی گشتم تو سایتها هیچ کدومشون این دوربین و نداشتن
نقل قول:راستش من مشکل استفاده از دوربین رو تو مراسمهای شلوق ندارم چون با قد 190 سانتی متری کمتر کسی هست که بتونه بالاتر از من باشه (من باب شوخی)نقل قول:
راستش من خودم چون زیاد تا حال اهل عکاسی نبودم چیز زیادی در این زمینه نمی دونم
به همین دلیل هم بود که به این فروم پیوستم تا بتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم
بهرحال جناب کاویان شاید همه مثل حضرتعالی فکر نکنند
من از الطاف جنابعالی و جناب سناتور و آقای فتاحی کمال تشکر را دارم امیدوارم که بتونم جبران کنم
ممنون از اینکه به فکر بنده بودیدنقل قول:
به نظرتون احتمالا کی ریو اونها آماده بشه
معمولا یک هفته تا ده روز.از شانس شما نوبت به این دوربین رسده وگرنه معلوم نمیشه کدوم دوربینو کی ریویو می کنن.نقل قول:
مشکل اینجاست که مرکز سونی مثلا h50 را با قیمت 430 تومان می فروشد ولی در سایر مراکز 350 .فکر نکنم دلیل آن غیر اصلی بودن آن باشد چون من را از نمایندگی شرکت بازرگانی ایران 350 قیمت گرفتم.و همچنین میتوانید برای اینکه خیالتان راحت شود h50 در مرکز سونی را با مشخصات و محتویات باکس سایر فروشگاها مقایسه کرد.در نهایت همه این اقلام سرویس تگ دارند و با مراجعه به سایت آن میتوان به اصل بودن آن پی برد.نقل قول: