راستش چه چیزی میخوای بدونی خب همچین چیزی معمولیه منظورت چیه؟نقل قول:
Printable View
راستش چه چیزی میخوای بدونی خب همچین چیزی معمولیه منظورت چیه؟نقل قول:
حمید خان سلام
بعضی از دوستان میگین ماسین که داره آببندی میشه باید بعد کمی کار کردن روغنش عوض بشه
به دلیل این که برادههای داخل کارتل و...وجود داره
درسته یا نه
بهترین روغن موتور واسه 405 چیه و قیمتش چنده
3 تا روغن خوب معرفی کن.
مرسی
Castrol Magnet
Shell
Total
با سلام خدمت همه بروبچه های باحال و ماشین باز
راستش باید یه عذر خواهی بکنم بابت اینکه حدود 1ماهی مطلبی از سمت گروه ما عنوان نشد راستش رو بخواید 1ماهی میشه که حتی شرکت هم نرفتیم!!!
دیگه فکر کنم برق و آب شرکت قطع شده باشه!!!
اما براتون 2تا خبر خوش دارم:
1:اینکه توی این مدت که ما درگیر امتحان های دانشگاه بودیم 2سری از خودروهای وارداتی به ایران رو (خودروهای آلمانی+آسیای شرقی) مورد آزماشی فنی و تست حرفه ای قرار دادیم که برای شما در سایت قرار میدیم.
2:بالاخره با 1000 جور بدبختی و پاچه خواری جواز دائمی سوپر اسپرت ها داره حاضر میشه و دیگه هر زمان قادر به گذاشتن قرار ملاقات هستشم اما این ور عید
یه قرار ملاقات تو ایران زمین میذاریم که همه بیان و از مشاوره رایگان وگذاشتن مسابقهِ DRIFT توی بلوار و کل شتاب اونم جلوی... لذت میبریم.
================================================== =========================================
دسته اول:خودروهای وارداتی آلمانی:(Mercedes-Benz.BMW.Audi T.T)
این دسته از خودروها میشه گفت بدون در نظر گرفتن وضعیت جاده ای ایران و بدون برنامه قبلی وارد شدن.اینکه در وهله اول 65000 بنز وارد ایران بشه جای تعجب داره.
اما چون این دسته از خودروها در رده 2 جهانی هستن میتونن به خوبی خودشون رو با هر شرایطی تطبیق بدن.
در مورد بنز از زیبایی ظاهریش نمیشه هیچ عیبی روش گذاشت همینطور بی ام دبلیو اما در هنگام رقابت بی ام دبلیو خیلی سرتر از بنز خودش رو نشون داده همینطور در تنوع(وجود یکسری چراغ عقب در سری سی و اس)
از نظر زیبایی داخلی و فوانتوم طراحی داخل بنز با به کار بردن 13% نقره جلای خاصی به کابین داده به طوری که مالک احساس پادشاهی میکنه!!!!
حال بعد از عنوان کردن مسائل مشترک نوبت به ارسال گزارش کار و تست فنی تک تک خودرو ها رسید:
روز اول پارکینگ اختصاصی گروه
ساعت 8 صبح تمامی ماشینهای گروه مرسدس به ما ملحق شدن.
بنا بر برنامه ای که داشتیم خودرو هارو از کوچکترین حجم موتور به بیشترین حجم دسته بندی کردیم(بر اساس قرار گرفتن در یک کلاس) بدین گونه:
C-Class E-Class S-Class M-Class
1- CLK-(Aventguard) E200 SLK(200) ML320(2006)
2- CL180 E-240(2005) 350(Old Version) ML320(2007)
3- C180 E-240(2007-8) S350(2007-8)
4- C200(classic) SEL 600***
5- CLS 350
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________
*** فقط 3دستگاه در ایران
مرسدس بنا بر عادت خاصی که داره از یک نوع پلت فرم برای ماشین های کلاسش استفاده میکنه و در سالهای آتی فقط به کار کردن روی قسمتهای قبلی استفاده میکنه مثلآ فرق ای 240 قدیمی با جدید بودن شبرنگ های
الکترونی در بالای چراغ جلوی ای 240 2007 بود!!! که شما وقتی میخواید اون رو بخرید باید 3 میلیون بیشتر بدین!!!!
بر اساس مسئله ای که چند وقت پیش بوجود اومد گروه بیننده هارو به 2قسمت تقسییم کرد که افرادی که عضو هستن میتونن همه چی رو در اختیار بگیرن اما در اینجا به افراد معمولی قط اطلاعات زیر داده میشه:
بهترین شتاب:CLK--C200--c180--SLK-
هندلینگ:SEL600--S350--CLS350
بهترین سرعت:SLK 260 K/M
يكي اين آگهي رو توي روزنامه محلي براي ماشينهاي وارداتيش زده بود ميخواستم بدونم هدفش فروش ماشينه يا تبليغ شركتش كه متوجه شدم منظورش تبليغ شركتشه نه فروش ماشين!نقل قول:
جناب حمید خان سلام
خواستم بدونم چرا بیشتر مدل هلی وارداتی بنز از کم قدرت ترین موتور ها هست
مگه واردات 8 سیلندرها هم آزاد نشده؟
S550 جاش خالیه؟
Cls 500
.........
من اندر کف این بی ام و پست 1232 میباشم.!!!!!!!!!
پس كو اين لينك پست دوستمون (پست 1232)؟!
دیشب بود پاکش کردن.ببین.ادیت شده.!!!
فکر کنم سوال من دیده نشده ! :
استاد حمید عزیز من منظورم این بچه بازیا نیست قربان ! مسابقات سرعت قهرمانی کشور رو میگم !
ضمنا از شما حجم موتور رو نخواستم ! دوست داشتم نظر شما و تیم قدر تیونینگتون رو در مورد کلاس های 405 و پراید استاندادر و کلاس های GT و آزاد بدونم
و اینکه کدوم یکی از این هیولاها کار تیم شما بوده ؟؟
پراید زرد رنگ یا کامارو؟ شاید هم BMW ها ؟؟
تو کلاس GT چه ماشینی دارید؟؟
خوب طبیعیه که قیم قدرتمندی مثل شما که توان رقابت با AMG یا Hamman رو داره دستی هم در پیست داشته باشه و چند تا از شاهکاراشو بتونیم ببینیم.
منتظر خبر هستم.