سلام
تا÷یک خیلی جالبیه در زمینه هوشیاری در رویا و پرواز روح لطفا یه کم توضیخ بدین.. مرسی
Printable View
سلام
تا÷یک خیلی جالبیه در زمینه هوشیاری در رویا و پرواز روح لطفا یه کم توضیخ بدین.. مرسی
اصلاح شد
راستش یه سوال دیگه هم داشتم
چطوری میشه چاکرا ها رو هماهنگ با هم فعال کرد
با سلام
در مور هوشیاری در خواب قبلا به قدر کافی توضیح داده شده (صفحات قبل رو بخونید)وای چیزهایی که در این زمینه بهم ثابت شده و تقریبا هر بار تجربه میکنم یکی اینه که همیشه هوشیاری با پرواز در خواب همراه بوده یعنی همیشه احساس میکنم در فضا معلقم دیگه اینکه هنگام هوشیار شدن تا چند ثانیه احساس میکنم از یک تونل تاریک عبور می کنم که یواش یواش یه روزنه نور توش ایجاد میشه و یه مرتبه کاملا روشن میشه
دیگه اینکه بعد از یکی دو دقیقه هوشیاری هوا شروع به تاریک شدن میکنه و قدر ت پرواز کم و کمتر میشه بطوریکه بعد از یکی دو دقیقه قادر به پرواز از روی ساختومونها نیستم و در یکی دو متری سطح زمین حرکت میکنم
تازه فهمیدم که هوشیار شدن در خواب یه مسله است و نگه داشتن و کنترل اون هم یه مهارت !خاصی میخواد خیره شدن به یک شی به قصد تجزیه و تحلیل اون باعث میشه که ما به سمت بیداری کامل بریم بر عکس خیره نشدن و گذار و سطحی از روی اشیایی که در خواب میبینیم باعث میشه هوشیاریمونو از دست بدیم و به خواب طبیعی فرو بریم!! یعنی باید مهارت پیدا کنیم که بین این دو حالت باشیم
دوستان عزیز کم پیدا شدن دلم براتون تنگ شده ذوالقرنین جان .دیر عزیز. نایت مار و مرسدس عزیز. تام بوی جان کجایین؟!!!
يك گلدان گياه يا چند گل تازه را براي ديدن هالهي آنها مورد مطالعه قرار دهيد. هالهاي كه اطراف آنها مي
بينيد يك هالهي زنده است. اثر رنگهاي هالهاي گلبرگها و برگها را بخاطر بسپاريد. سايه رنگ نارنجي كه در اطراف بخشهاي سبز گياهان مانند ساقهها و برگها ميبينيد، مربوط به هالهي رنگ سبز است، همانطور كه در بررسي كتاب سبز، هالهاي به اين رنگ را مشاهده كرديد. رنگهاي گلبرگها، هالهاي به رنگهاي ديگر ايجاد خواهند كرد.
هالههاي زنده، ظريفتر و مبهمترند و بنابراين ديدن آنها كمي مشكل تر از ديدن يك هالهي تك رنگ است. اگرچه با تمرين مشاهدهي هالهي گياهان نيز آسانتر خواهد شد.
هالهي يك درخت را مشاهده كنيد. درختي با اندازهي مناسب انتخاب كنيد، كه بتوانيد آن را بطور مشخص و برجسته در زمينهي آسمان نگاه كنيد. بهترين روش مشاهدهي درخت، اين است كه در ساعات اول يا انتهاي روز در حالي كه خورشيد پشت سر شما است به آن نگاه كنيد. اگر نور خورشيد، يا هر بازتاب قوي ديگر به چشمان شما بتابد، ديدن هالهي درخت بسيار مشكل خواهد شد. هالهي اطراف درخت به مراتب باشكوهتر و قويتر از يك گياه كوچك است. رنگ هالهي يك درخت، نه تنها به رنگ برگها و پوستهي درخت، بلكه به رنگ آسمان نيز بستگي دارد. در يك روز آفتابي، هالهي يك درخت به صورت سايهاي از رنگ آبي به نظر ميرسد. در يك روز ابري هالهي درخت به رنگ خاكستري -كرم ديده ميشود.
فاصلهي مناسب براي ديدن هالهي درخت، بستگي به اندازهي آن درخت دارد. شما بايد بتوانيد تا نوك درخت را بطور كامل در ميدان ديد خود داشته باشيد. حداقل فاصلهي شما از درخت، بايد تقريباً سه برابر بلندي آن درخت باشد.
هالهي يك درخت، بسته به اندازه و قدرت آن درخت ميتواند عظيم باشد. گاهي ميتوانيد در بالاترين قسمت هالهي يك درخت، يك جلوهي فوارهاي مشاهده كنيد، مانند اينكه هالهي درخت، از نوك آن بيرون پاشيده ميشود. دقيقاً مشخص نيست كه چه چيزي اين پديده را ايجاد ميكند، و در مورد هر درختي هم مشاهده نميشود. بعضي معتقدند كه روح درخت يا روح طبيعت كه درون درخت زندگي ميكند اين پديده را ايجاد ميكند. به نظر ميرسد كه بعضي از درختان داراي نوعي شعور و آگاهي هستند، بنابراين ممكن است اين عقيده صحيح باشد.
مرسدس جان سلام چه سعادتی
آقا من خیلی دوست دارم بدونم بهترین کتابهای شما چیه ولی هنوز لینکش اشکال داره
لطف میکنی یه لینک بزاری سر بزنیم
متشکرم.
سلام دوست عزیز. ممون از لطف شما.نقل قول:
نوشته شده توسط Aurachakra
دفعه قبل اصلاح شده بود! .مجددا اصلاح گردید.
قربانت.
حتما من یه اشتباهی میکردم
الان درسته میتونم برم
مرسی از لطفت.
با سلام به همه دوستان اميدوارم حالتون خوب باشه دلم براي همتون تنگ شده براي نوشتن دوباره خوب بگذريم
من به تاپيك سر مي زنم اما حال نوشتن ندارم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه
همتونا دوست دارم