ایول خیلی داستانت باحال بود دمت گرم
اون مطالبی رو هم که گفتی خداییش درست بود.:31:
Printable View
ایول خیلی داستانت باحال بود دمت گرم
اون مطالبی رو هم که گفتی خداییش درست بود.:31:
بذار تو شارژ باشه چیزیش نمیشه...این شارژ اولیه س ...من 5700 رو بار اول 10 ساعت شارژ کردمنقل قول:
تو هم تونستی 8 ساعت یا بیشتر طاقت بیار!
در ضمن باطی 5700 و N95 یکیه
عزیز دلم بزار تا 6 ساعت دیگه شارژ بشه کاریش نداشته باش ...این شارژ اولیه برای اینه که باطری به حدااکثر حجم و قدرت خودش برسه ..تو فکر کن یه جور آب بندی کردنه...نقل قول:
همش تایید ...نقل قول:
رفیق تو مگه فکر کردی این فروشنده ها کی هستن و چی می دونن از گوشیها...اینا اکثرشون فقط گوشی سفارش می دن از دوبی و این ورو اون ور یه چیزی روش می کشنو می فروشن ....
ضمنا همه مشتریا هم مثل من وشما نیستن که جیک و پیک گوشی رو در بیارن...من خودم مدتی پیش دوستم بودم تو موبایل فروشی طرف میاد میگه یه گوشی می خوام که عکس بندازه و صداش هم خوب باشه
حالا تو هی توضیح بده که بابا این 5 مگا پیکسله یا اون 2 هست ...این صداش 3d هست اون یکی Gps داره...این یکی مموریش 10 اون یکی 160 ...
بله اکثر مردم اینجورین و بیشتر گوشی رو برای چشم هم چشمی می خرن...و با بیشتر امکاناتش نه اشنایی دارن نه کار می کنن...اون فزوشنده هم شاید هر چند وقتی یه نفر مثل شما پیدا بشه و گیرش بندازه
یه خاطره هم براتون بگم بخندید..
چند مدت پیش خواستم ایمیت جمین بخرم رفتم یه مغازه گفتم ایمیت جمین دارین؟؟؟ گفت این که گفتی نوکیا هست یا سونی اریکسونه( فکر می کرد اسم یکی از مدلای ایناست) منم بهش گفتم این گوشی رو سامسونگ می زنه تحت لیسانس سام سرویس
در مورد باتری باید بگم
من همون اول که با گوشی کار کردم فهمیدم باتریش نسبت به خودش ضعیفه
اگه این 1200 mah بیاد . خودم میرم از نمایندگی نوکیا یکی میگیرم
واقعا گوشیه خوش دستیه
از هر نظر کامل
just NOKIA
مکان نقاط یک پلیگون را نشان میده؟؟؟یعنی میشه یک دسته نقاط را ثبت کرد و بعد به pc منتقل کرد؟
چون در اون صورت نرم افزار های pc مربوط به GPS های واقعی که در آن تمام راههای اصلی ایران و بعضی از
خیابانهای شهر های حتی کوچیک را داره می تونه موقعیت ما را کاملا مشخص کنه.
این خاصیت در نقشه برداری بسیار کاربرد داره و برای من خرید دستگاه را اقتصادی میکنه
حالا من می خوام بدونم امکاناتی مثل تنظیم زمان ثبت نقاط یا ثبت نقاط یک پلیگون توی دستگاه وچود داره یا فقط
نقطه ای را که الان هستس را نشان میده و فقط همین.؟؟؟
به هم نخندیم...!نقل قول:
با هم بخندیم...!:31:
کار خاصی نمی خواد انجا بدی...!نقل قول:
دندون رو جیگر بذار فقط...!:20:
دوستان در مورد تنظیمات gps گوشی یکم توضیح بدین آیا تا به حال شما ازش استفاده کردین ؟ چجوری ؟
چه کار هایی رو انجام میده ؟
درست دیدم ؟ که گفتن برایه استفاده از اون باید در فضای باز باشی ؟
یکم تایپیکو تخصصی تر کنین این چه وعضشه بابا !!!
برای استفاده از GPS باید تو یه فضای باز باشی و گوشی هم باز باشه...نقل قول:
بعد گوشیتو 45 درجه بچرخونی و از Psition, Option گزینه ی satellit statuse رو انتخاب کنی...
باید صبر کنی تا ماهواره هارو پیدا کنه...