خیلی عالی شده فقط یه پایه باید داشته باشه :20:نقل قول:
در ضمن میر محمد جان حتما پیغام خصوصیتو چک کن
Printable View
خیلی عالی شده فقط یه پایه باید داشته باشه :20:نقل قول:
در ضمن میر محمد جان حتما پیغام خصوصیتو چک کن
[quote=iil-iran-lii;1134522]سلام . این از تابلو تبلیغاتیهای بزرگ هست که تو اتوبان ها میزنن
Texture = Dragon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا اینا رو نگه دار واسه در مغازه ها واسه تابلو تبلیغاتی واست تکستر می فرستم
نقل قول:
اولا من که از نوشته لحجه شما رو نمی فهمم ای یک..
دوما اون آقایی که این نطق رو فرمو دند از Motion Capture اطلاعاتی دارننقل قول:
درضمن برای انیمشن پلاگین هم لازم نیست
من نمی دونم شما ها چند وقته با MAX آشنا شدین و چقدر بلدین ولی من یه 8و9 سالی که MAX کار میکنم و هرچی میگم بلدم این دو ..
درضمن ...
اینم درستش کردم ، تابلوی خیابان ولی عصر :31:
نظرتونو بگید ...
آقایون نمیشه تهران درست کنید چون مشکل قانونی داره یه شهر مثل تهران درست کنید فکر می کنید واسه چی خود راکستار اینکارو نمی کنه در ضمن اینجوری نمی تونید پخششم کنید الان به فکرم رسید تهران درست میشه کنیم منتها نه با اون مشخصات نظرتون چیه ؟ در ضمن اینجوری کارمون هم راحتر میشه.البته باز خود دانید چون اجازه پخشش رو به ما نمی دن در ضمن بازی هم ضبط می کنن
در ضمن من تو دانشگاهم و خیلی نمی تونم پای کامپیوتر بشینم ..
اگر کسی عکس خوبی (از چند زاویه) از یه افسر پلیس پیدا کرد برای رضای خدا بزاره که من زود تر کار ساخت افسر پلیس رو شروع کنم
البته یه فکر هایی کردم و به یه نتایجی رسیدم
منتها چون توی دانشگاهم الان امتحان های پایان ترم شروع شده و من وقت زیاد ندارم ولی دارم یه کارهایی میکنم ..:20:
چه مشکل قانونی داره ؟؟:13:نقل قول:
[quote=hghhgh;1135108]چه مشکل قانونی داره ؟؟:13:
هیچ کشوری اجازه نمی ده مختصات یکی از شهراش به دست افراد دیگه بیافته حالا ok شدی نمی دونم شایدم زیاد مهم نباشه ولی روش کار کنید چون الان با گوگل ارت هم میشه اینکارو کرد ولی چرا راکستار خودش اینکارو نمی کنه ها؟ روش کار کنید ببینید میشه یا نه:13:
:31: شاید راکستار می ترسه ساکنین اون شهر بهش بگن چرا ما رو خلافکار نشون میدی :31:نقل قول:
اگر هم به مختصات ربط داشته باشه پس بازی رانندگی در تهران چیه ؟؟؟ :46: :10: