ممنون ناصر جاننقل قول:
شما درست میگید من از دانلود منیجر استفاده می کردم
اونو با ویندوز دانلود می کنم
Printable View
ممنون ناصر جاننقل قول:
شما درست میگید من از دانلود منیجر استفاده می کردم
اونو با ویندوز دانلود می کنم
من یک گوشی دیگه که خریدم اما این رو نتونستم درست کنم
دادم بردن تهران اونجا گفتن از فلت نیست و lcd سوخته و گفتن که lcd پیدا نمیشه و درست نمیشه پس فرستادن
به نظرتون چه کنم با گوشی ؟
اخه حیفم میاد بندازمش دور
گوشی کار میکنه زنگ میخوره زنگ میتونی بزنی فقط جفت lcd هاش ار کار افتادن
پدارم جان یا باید بتونی یه گوشی درب و داغون دیگه که فقط ال سی دیش سالمه با قیمت پایینتر گیر بیاری و یا هم باید با این گوشی که به نظر میرسه خیلی هم دوستش داری خداحافظی کنی.
شنيدين ميگن سالي كه نكوست از بهارش پيداست؟چشمتون روز بد نبينه گوشيه نازنينم از جيبم افتاد راست تو چاه......وقتي درش اوردم خاموش بود....بازش كردم كه خشكش كنم هنوز روشن نشده......فكر كنم كه دار فاني رو ودا كرده.......اميد وارم كه درست بشه......!
پدرام جان من يه v3x خراب سراغ دارم ماله دوستمه مدار صداش قطع شده و درست نميشه داده به يكي ببره تهران اگه نشد ميتونم ازش بخرم واست!!!فقط بايد تا اخر تعطيلات صبر كني كه ببينمش اخه همكلاسيمه
دعا كنين كه درست بشه گوشيه نازنينم........روز اول عيدت كه اين باشه واي به حال بقيش.........
چطور میشه روی v3i تم نصب کرد؟ یعنی باید تم ها رو توی چه فولدری قرار داد؟:question:
فارسی باشه. لطفا خواهش میکنم:42:
دوست عزيز چندين بار اموزش تو همين كلوپ گذاشته شده لطفا سرچ كنين
سلام به همه ی دوستان v3 دوست
بچه ها من از خیلی وقت پیش عاشق v3x بودم
ولی خوب جور نشد و p1 خریدم
الان یه مدت هست که به سرم زده یه دونه v3x بخرم
میشه راهنماییم کنین؟؟
قیمتش چقدر هست؟؟
اخرین قیمتی که من داشتمنقل قول:
هفته قبل بود
صورتی رنگش بود با گارانتی فیتکو 195 تومان
گارانتی رو بیخیال!!!!نقل قول:
من مشکی اینجا قیمت 150 تومن دارم
راستی بچه ها روی بعضی از اینا یه عدد 3 زده قضیش چی هست؟؟؟
اصلا ساخت کجا باشن اینا خوبه؟؟؟
من آلمان و چینش رو دیدم :دی :27:
توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه:دوستان عزیز منم یه v3x دارم که 9 ماه پیش به درد پرش آنتن دچار شد(البته بعد از فلش کردنش).به هر دری زدم تا درستش کنم ولی همه درا بسته بود.سرانجام فرستادمش به نمایندگیش و چون مدت گارانتیش تموم شده بود ازشون خواستم گوشیو واسم درست کنن خرجشم هرچقدر شد پرداخت میکنم.ولی بعد 1 هفته بهم گفتن شرمنده معلوم نیست مشکل از کجاست!بعد از مدتی تو یک فروم خارجی دیدم که نوشته بودن گوشیهای v3x فقط با فلش اورجینال(اصل)کارخونشون سازگاری دارن و با فلش های دیگر مشکل آنتن پیدا میکنن.لذا از همه اونایی که v3x دارن خواهش میکنم به هیچ وجه فلش نکنن.تا وقتی که فلش نشه عین ساعت دقیق و منظم یک عمر واستون کار میکنه،ولی اگه فلشش کنین...وااااویلااااااا.