طبق گفته ی دوستان منم دیشب بیشترین دانلود رو داشتم . امیدوارم همینطور بمونه
سرویس 128 2 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طبق گفته ی دوستان منم دیشب بیشترین دانلود رو داشتم . امیدوارم همینطور بمونه
سرویس 128 2 گیگ
من موندم ، من که سرویس 1 مگابیت دارم از اونی که سرویس 128 کیلوبیت داره کمتر دانلود می کنم !!!! :دی :|
دادا زنگ بزن یکم دادو بیداد کن اینا تا زور بالاسرشون نباشه کاری انجام نمیدننقل قول:
بهشون بگو همکارتون بخاطر نویز خطم دان استریممو اورده بود پایین مشکل نویز رو حل کردم الان برش گردونید به حالت قبل
دان استریم منو رو 512 بسته بودن الان شده 2044 دانلودمم تا 190 پر میکنه البته ساعات مجانی عادیم بستگی داره دیگه :31:
دینگ دینگ دینگ!
یک روز تا بازگشت به سرویس های محدود :دی
دینگ دینگ دینگ!
دیشب رکورد خودم رو زدم و تونستم از ساعت 1 تا 6 تنها و تنها 290 مگ دانلود کنم :31:
نه داداش 256 هست! 10 روز در حد دایل آپ بود امروز خیلی خوب شده ولی جالب اینجاست دوستم هم همین سرویس رو داره و همین مرکز مخابراتی ما ولی برای اون مثل قبل داغونه واقعا عجیبه!!!نقل قول:
این از عکسی که قول داده بودم بزارم بدقول نشیم :31:نقل قول:
برای من عجیب بود همش سرعت رو 230 240 250 میچرخید و گاها میشد 190 و 200 حالا نمیدونم علتش چی بود که دیشب اینطوری شدنقل قول:
شما هم خوب دریافت داشتی و استفاده مفید رو 100% بردی از این شرایطنقل قول:
نه همون pol-256 با 2 گیگ ترافیک ماهیانهنقل قول:
بیشتر از یک سال هست که همین سرویس رو دارم
سلام
3 روز دیگه سرویس 128 که دارم قراردادش تموم میشه؟تقریبا 1500 مگابایت از حجم باقی مونده؟اگه استفاده نکنم حجم میسوزه یا به قرارداد جدید اضافه میشه؟
سرعت دانلود شبانه سرویسم تا 6 صبح 35 هست.اگه سرویسهای بالاتر از 128 بگیرم سزعت دانلود شبانه بالا میره؟
من نمیدونم این دزد افلاین چه مرگشه شبا کلا سرعت وی پی ان تعطیل میشه بقیه هم همین مشکل رو دارند ؟
من زمانی که سرویس محدود داشتم خوب بودنقل قول:
از hotspot shield استفاده کن
رایگان! سرعتشم خوبه از اکثر وی پی ان ها بیشتره!!!