دوستان اینترنت از بعد از افطار به شدت دچار افت سرعت میشه حتی صفحه ها رو باید 10 بار رفرش کرد تا باز بشه dns هم عوض کردم ولی فایده نداشت سرعت دانلود هم خیلی نوسان داره برای شما هم همچین مشکلی هست؟؟؟؟
Printable View
دوستان اینترنت از بعد از افطار به شدت دچار افت سرعت میشه حتی صفحه ها رو باید 10 بار رفرش کرد تا باز بشه dns هم عوض کردم ولی فایده نداشت سرعت دانلود هم خیلی نوسان داره برای شما هم همچین مشکلی هست؟؟؟؟
هنوز هم نامحدود ارائه میشه ؟؟ هر چقد بخواهیم دانلود کنیم محدود نمیکنه مثل شاتل ؟ 1024 سرعتش چنده ؟
ارزش داره از نامحدوده شاتل که فقط 12 گیگ میشه دانلود کرد اومد رو نامحدود مخابرات ؟ من دانلود زیاد دارم و شاتل شدید محدودم کرده
بستگی به منطقه ات داره .یه ماه تستی مخابرات بگیر نا محدودنقل قول:
کاری نداره زنگ بزن به یکیشون بگو ا مخابرات برات استعلام بگیرن ببینن رو خط شما قابل ارایه هست یا نه.نقل قول:
احتمالا افطارو زدن ملت رفتن سراغ فیلتر شکن اونور هم افطار کنن [emoji1]نقل قول:
تو ماه رمضون کلا اینترنت ایران مدلش با ماهای دیگه فرق میکنه .شبا تا سحر پینگ تایم نوسان داره.
سرعت دانلود به مرکز ربط داره یا اینکه نامحدود ارائه بدن ؟نقل قول:
چند روزه وصل میکنن از طریق سایت سفارش بدیم ؟
مخابرات تو کار محدود کردن نیست از اول تا آخر رو یه سرعت ثابتت میکنه واسه همینه که تو بعضی مرکزا می ترکه .کافیه چند تا دانلودر بچه محلت باشن کل اینترنت منطقه رو میکشن چیزی واسه بقیه نمی مونهنقل قول:
سایت رو بی خیال شو زنگ بزن من تو سایت تا حالا نشده نتیجه بگیرم
فقط يه روز بعد از اينكه ١ مگ كردم با سرعت ١٢٠ دانلود كردم الان دوباره سرعت دانلودم شده ٣٠ چرا اينطوري شد؟؟ براي دوستان هم كه اينترنت ١ مگ دارن همينطوره؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کرج همینطور تایم اوته اصلا هیچ وب پیجی باز نمیشه بالای 80 % پکت لاست udp هم که خیلی وقته منحل کردن همینطور هم پی در پی داره دیسی میشه خدا لعنتشون کنه با این سرویس آشغالی که دارن به ما ملت بیچاره میندازن
مگه میشه؟ من الان 2 ماهه 2 مگ کردم نامحدود دارم 240 میگیرم...1 مگم داشتم قبلا چند ماه همیشه 120 میگرفتم..نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی ببینن مشکلت چیه...
آره میشه برو منطقه مخابراتیت که رو قبض تلفنت نوشته اونجا 100% مشخص میشه که میدن یا نه...نقل قول:
هنوز هم نامحدود ارائه میشه ؟؟ هر چقد بخواهیم دانلود کنیم محدود نمیکنه مثل شاتل ؟ 1024 سرعتش چنده ؟
ارزش داره از نامحدوده شاتل که فقط 12 گیگ میشه دانلود کرد اومد رو نامحدود مخابرات ؟ من دانلود زیاد دارم و شاتل شدید محدودم کرده
به ما که دادن..1024 میشه 120 تا سرعت ...به هیچ عنوان محدود نمیکنن...اون شاتل و اینا اونا ببخشید ولی دزدن..
پسر عموی من 128 نامحدود گرفت از پارس بعد یه مدت سرعتش شد 30 تا ...اوایلش 120 تا بود...اونا دزدن..
فعلا تنها جایی که دزدی نمیشه مخابراته...
من ماهی 75 تومن میدم برای 2 مگ ولی راضیم روزی هیچی نکنم 8 گیگ میکنم همش فیلم 1080P جدید..خیلی خوبه..:11: