کلا امروز همه چی خوبه
اصلا این مخابرات روزای عادی خرابه ولی وقتی خودش میگه که خرابه ، از همیشه بهتره :n08:
Printable View
کلا امروز همه چی خوبه
اصلا این مخابرات روزای عادی خرابه ولی وقتی خودش میگه که خرابه ، از همیشه بهتره :n08:
ملک گفتی امروز نت قطع میشه .خب قطع کن دیگه مارو سرکار گذاشتی؟
سرکاریه به جون خودم اینو گفته شکایتا بخوابه باز یه دستکاری جدید میکنن از شنبه خدا رحم کنه :(((
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
اینترنت من سر هر 5 دقیقه قطع و وصل میشه.
چی عجب بالاخره یکی مشکل دار شد که حرف آقای ملک جعفریان درست باشهنقل قول:
من اگه اینترنتم دوباره از یکشنبه دوشنبه مشکل دار باشه خداشاهده 195 دوباره شکایت میکنم استثناد میکنم به شکایت قبلیم که گفتن به علت تغییرات و به روز رسانی بوده باز دوباره خراب شده و فلان ببینم باز چی به خوردم میدن -_-
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
قطعی داره شروع میشه
بهونه کافو همش چرته.من خودم خونمون جایی هست که اصلا کافو نداره و خط مستقیم میاد به اون تابلو تو کوچه و بعد خونه. پارسال رنگ زدم گفتن مشکل کافو هست گفتم خط ما تو کافو نمیره مستقیم میاد گفت نمیشه اصلا.تو بهتر میدونی یا ما بعدشم قطع کردنقل قول:
خیلی جالبه ، من که مخابرات خوندم خیلی بعیده که خط تلفن مستقیم از mdf بیاد توی پست !!! (اون تابلو توی کوچه اسمش POST هست) .:n04:نقل قول:
اگرم همجین چیزی برای خونه شما هست و بهشون گفتید و باور نکردن بهشون حق بدید. چون اگر من هم توی اون مرکز بودم و چنین چیزی میشنیدم باور نمی کردم
سلام من سبزوار هستم از ظهر اینترنت فقط سرورهای ایرانی رو باز میکرد و به هیچ عنوان سرور خارجی باز نمیشد ولی از ساعت 12 شب درست شده حالا چه فیلم جدیدی سرمون آوردن باید از ملک بی.......پرسید