مودم همراه مبین نت یا ایرانسل
با سلام ... :11:
در حال حاضر از ADSL برای ارتباط با اینترنت استفاده می کنم ، و واقعا راضی هستم .
می خواهم از Wimax به جای ADSL استفاده کنم(چه کاریه آخه ... !!!) ، البته نه از نوع مودم های رومیزی (داخلی/خارجی)، بلکه مودم جیبی(همراه).
بین مودم جیبی مبین نت و مودم همراه ایرانسل کدام شرکت هم از نظر کیفیت و کارایی مودم و هم از نظر سرعت اینترنت رضایت بیشتری بین مشترکین کسب کرده است ؟
البته با مواردی از قبیل پوشش دهی سراسری مبین نت نسبت به ایرانسل و از این دسته مقایسه ها در سایت ها زیاد دیده می شود ، بیشتر سوال من از دوستانی است که از مودم و خدمات این دو شرکت استفاده کرده اند .
من خودم 10 روز از مودم جیبی مبین نت در مشهد ، کرج ، تهران ، استفاده کرده ام ، که مودم مبین نت از نظر شارژ بین 2 تا 3 ساعت شارژ نگه می دارد و از نظر آنتن دهی در مناطقی که من استفاده کردم (قیطریه و رسالت و فرمانیه (تهران)،گلشهر(کرج)،امامت و هنرستان(مشهد)) امتیاز خوب را به آن اختصاص می دهم .
از طرفی در جایی خواندم که مودم همراه ایرانسل ، بیش از 5 ساعت شارژ نگه می دارد !
با فرض اینکه در منطقه خوش آنتن قرار گرفته باشیم و ترافیک شبکه هم نسبتا خوب باشد و مثلا از سرویس 512 هم استفاده می کنیم و سایر عوامل هم مشکلی در شبکه ایجاد نکرده باشند ، استفاده از مودم و خدمات کدام شرکت بهتر جواب گو خواهد بود ؟!
حال چه از نظر سرعت دانلود و آپلود در روز و چه در شب(ترافیک شبانه رایگان) .
--------------
در نمایشگاه تلکام 2012 که در 24 آبان امسال برگزار می شود ، آیا محصول جدیدی از سوی مبین نت و ایرانسل معرفی خواهد شد ؟ (مودم همراه/وایمکس و ... )
یا اینکه خدمات فروش ویژه وایمکس برای ایام نمایشگاه در نظر گرفته خواهد شد ؟