دوستان میخواستم بدونم چجوری وارد تنظیمات مودم BM338(مودم USB) بشم؟ آخه با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد نمیشه
اصن میشه وارد تنظیماتش شد؟
Printable View
دوستان میخواستم بدونم چجوری وارد تنظیمات مودم BM338(مودم USB) بشم؟ آخه با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد نمیشه
اصن میشه وارد تنظیماتش شد؟
ممنون از اطلاع رسانی توننقل قول:
الان دوباره زنگ زدم اینسری اپراتور میگه اون قبلی اشتباه کرده و فرم پی گیری برام پر کرد واقعا نمیدونم اون تو چه خبره:n04:
کسی اینجا میدونه که بعد از محدود شدن سرعت 1024 نامحدود چقدر میشه دقیقا؟ من زنگ زدم بهشون گفتن فقط ضریب اشتراک میره بالا، حالا نمیدونم چقدر میشه... به نظر شما مثلا امکانش هست بشه ماهی 80 گیگ یا 100 گیگ درست و حسابی دانولد کرد؟ میدونم بعد از 40 گیگ مخدویدته ولی میواخم بدونم اگر کسی تجربه ای داره
چرا هر ماه یک روز از تاریخ استفاده کسر میشه؟ :n13:
مثلا 20 هر ماه که شارژ میکنی یک روز تاریخ اتمام شارژ میوفته جلو یعنی 19 دوباره ماه بعد میشه 18
چون الان ماه ها 31 روزه هست ولی سیستم ایرانسل 30 روزه هستش.نقل قول:
نهنقل قول:
تو ماه های 30 روزه همینجوری عمل کردند
چیزی که دوستمون درباره ی 31 روزه بودن ماه ها و سیستم ایرانسل گفتند درست هست ، به غیر از اون :نقل قول:
شما مثلا اگر امروز طرح یکماهه بگیرید و وارد حساب کاربری بشید براتون میزنه تعداد روزهای باقیمانده 29
اما یک روز کم نمیشه ، روز آخری که از طرح شما باقی مونده اگر وارد حساب کاربری بشید تعداد روزهای باقیمانده را 0 زده.
یعنی اگر وارد حساب کاربری بشید و تعداد روزهای باقیمانده 1 بود ، اون روز آخرین روز طرح شما نیست ! بلکه بعد از ساعت 24 وارد روز آخر میشید !
به عبارت دیگر 0 را هم یک عدد + حساب میکنه !
یعنی 0 میشه 1 ، 1 میشه 2 ، الی آخر .... 29 میشه 30
سعی کردم منظورم را منتقل کنم ، امیدورام منتقل کرده باشم :n02:
در عمل چیزه دیگری نشون داده میشهنقل قول:
من 30 برج ماه شارز کردم الان بعد از 10 ماه رسیده به 20 برج ماه
سلام
من چون مخابراتمون پورت خالی نداره میخواستم سرویس وایمکس بگیرم بین ایرانسل و مبین نت موندم!!؟
مبین نت که همه ناراضی هستن ایا شمام از ایرانسل ناراضیین؟
سرویس محدود و نامحدود ۲۰۴۸ سرعتاشون چجوریه راضی کننده هست؟
سلامنقل قول:
درباره اینکه مبین نت بگیری یا ایرانسل ، خود شما باید تصمیم بگیرید چون ممکنه هر کسی اینجا نظر متفاوتی داشته باشه.
اما نظر من وایمکس ایرانسل هست ، من 9 ماه مبین نت داشتم و 15 ماهه ایرانسل دارم .
به واقع هنوز شرکتی دزدتر از مبین نت ندیدم ! مشکلاتی که با مبین نت داشتم :
1- پینگ افتضاح
2- سرعت آپلود بسیار پائین ( با طرح 2 مگ 6 ماهه سرعت آپلودم 7 کیلوبایت بود ! )
3- گرانی طرح ها نسبت به ایرانسل ( فروختن گیگ به زور به مشتری )
4- خلف وعده ، کم کردن ساعات شبانه رایگان از 6 ساعت به 4 ساعت و گذاشتن طرح محدودیت دانلود شبانه ( دو برابر حجم روزانه )
5- گران کردن طرح ها ( 3 بار طی 9 ماه ! و اضافه کردن گیگ به طرح ها برای بالا بردن قیمت )
6- بی تفاوتی نسبت به اعتراض بالای 100 نفر از کاربران همین فروم و فروم های دیگر که همگی با هم شکایت کردیم !
-------------
من 15 ماه هست ایرانسل دارم و خدا را شکر هیچ مشکلی نداشتم ، نه از نظر سرعت و نه موارد دیگر .
گهگاهی مشکلات کوچکی پیش اومده ، مثل قطع شدن سیگنال دو سه دکل نزدیک بهم ولی عرض دو سه ساعت بر طرف شده .
طرح دو مگ 6 ماهه ایرانسل هم داشتم که سرعت دانلودم در شبانه رایگان بین 240 تا 270 بود ، هر شب تا صبح 4 گیگ دانلود میکردم ، اما ممکن هست دوستان دیگری باشند که مشکل سرعت داشتند اما از شواهد بر میاد تعداد کمی از دوستان مشکل سرعت دارند ( سرعت بستگی داره به خلوتی یا شلوغی دکلی که وصل میشید )
اگر خواستید وایمکس بگیرید میتونید یک مودم کارکرده بخرید با نصف قیمت ( که پول بیخود بابت مودم نداده باشید )
در پرشین تولز یا همین فروم میتونید پیدا کنید .
موفق باشید