یعنی دارن سرعت شبانه رو پایین میارن؟ ای بابا من تا اخر تابستون شارژ کردم که!! اگه سرعت شبانه رو کم کنن یا محدود به هر صورتی من جمعش میکنم چون تمام خوبیه مخابرات با نت گندش شبانش هستنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Printable View
یعنی دارن سرعت شبانه رو پایین میارن؟ ای بابا من تا اخر تابستون شارژ کردم که!! اگه سرعت شبانه رو کم کنن یا محدود به هر صورتی من جمعش میکنم چون تمام خوبیه مخابرات با نت گندش شبانش هستنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
یکی این شماره ملک رو بده ببینم حرف حسابش چیه شبا بیشتر از 200 مگ دانلود نمیتونم کنم اونم از سایت داخلی
چرت میگه طرف سرعت طلایی شبا 250 هست و روزا تا 900میره.یعنی چی 35کیلو .ماهی 26 ت داریم میدیم برا 35کیلو؟داداش جدی نگیر به مرگ گرفته به تب راضی بشی!
این جاها عوضه اینکه از حق کاربر دفاع کنن فقط میخوان ساکتش کنن.
یعنی اینقدر این ملک جعفریان به روز رسانی کرد گوگل تو آمریکا برای گوگل فیبر نکرد
09151150001شماره استاد ملک جعفریان رییس کل مخابرات خراسان رضوی__ اگر برای هر مشکلی یک پیامک هم به ایشون بدیم از حجم مشکلات ما آگاه میشن. البته نه برای مشکلات کوچک (به نظر من)
زنگ زدم میگم همش اینترنتم قطع میشه و SNR ترکیده ، میگه "کافو" تون مشکل داره و مشکل از طرف خودمونه به 17 زنگ نزن ، میگم خب درستش کنین، میگه اینا درست نمیکنن باید تو حالت bridge به اینترنت وصل شی بهتره، میگم خب من میخوام از wifi هم استفاده کنم، میگه پس مشکل خودتونه !! میگم خب کافو مونو درست کنین، میگه من گزارش مینویسم ولی صادقانه بخوام بگم اینا درستش نمیکنن، گفت می خوای به بازرسی شکایت کن :n29: چیکار کنم ؟؟؟؟ :n03:
همون که خودت گفتی درسته دوسته...نقل قول:
اون که همچین حرفی زد احتمالا از ایناست که با پارتی و رانت رفته سر کار و هیچی حالیش نیست
متاسفانه اون کسی که این حرف به شما زده درسته :n27:نقل قول:
شما سریستون 2مگابیت است که میشود حدود 256 کیلوبایت حالا اگه اینو تقسیم بر 8 کنید(اشتراک 1 به 8) میشه همون 32 کیلو بایت مشکل اصلی همین قانونه تا این قانون برداشته نشه ما هیچ حقی در مورد سرعت نسبت به شرکت ها نداریم:n30:
این قانونه که خوب سوء استفاده میشه ازش. اشتراک یا شیر 1 به 8 یعنی در بدترین حالت ممکن که همه 8 نفر در حال استفاده هستن و نه اینکه در حالت عادی این سرعت وجود داشته باشه.(ولی خوب به قول دوستمون همین باعث میشه که دست من و شما کاربر از همه جا کوتاه بشه)نقل قول: