دوست عزیز درسته که صبانت سرویس 10 مگ نداره اما اگر خطت جواب بده و بهشون بگی خودشون به صورت دستی خطت رو روی 10 مگ ست میکنند.و با توجه به خط شما که شبیه مشخصات خط من هستش فکر کنم 10 مگ رو جواب بده حتی اگر SNR برابر بشه با 6 یا 7.من الان خودم روی 10 مگ هستم با SNR برابر با 6.اما حتی یکبار هم قطعی نداشتم.کافیه مودمت یک ذره خوب باشه و از اون قدیمیای عهد بوق نباشه:n02:.فکر کنم شما قبلا هم من برات پیش بینی کردم که 10 رو میتونی بگیری اما 12 نه.آخه من اینقدر بهشون پیله کردم که باید خطمو روی 12 ببندید که بیچاره ها تونستند منو به 10 مگ راضی کنند.هرچی میگفت بنده خدا که بابا جون فاصلت زیاده و نویزت زیاده به پیر به پیغمبر روی 12 نمیره من گوشم بدهکار نبود:n02:.میگفتم فاصلم زیاد باشه شما موظفی بزاری روی 12 مگ.یارو واقعا اینجوری شده بود:n04:.بعد یکسری دوستان اومدند آرومم کردن و حالیم کردن که بابا بنده خدا راست میگه فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده و کل قانون شبکه رو برام مجددا توضیح دادن و کلی شکل و نمودار برام رسم کردنو .....تا به این 10 مگ رضایت دادم:n02:.حالا هم دیدم که نمیشه خونه و مرکز مخابراتی رو بهم نزدیک کرد رفتم و وارد یکسری مباحث علمی دیگه شدم تا بتونم این نقیصه رو جبران کنم.(حتی به مدیر عامل مخابرات کل استانمون نامه نوشتم که این چه وضعیه و چرا ما بابت دور بودن از مرکز مخابراتی باید از پهنای باندهای بالا محروم بمونیم و کلی سرزنشش کردم:n24:البته اونکه عمرا نامه من به شعاع 500 کیلومتریش هم نمیرسه چه برسه که بخونش فقط جهت اینکه حرفمو زده باشم)شما هم داداش یک گیری بهشون بده:n02: