خوب اینجا تاپیک اصف.من نت تهران رو والله تجربه نداشتم.:n39:نقل قول:
Printable View
خوب اینجا تاپیک اصف.من نت تهران رو والله تجربه نداشتم.:n39:نقل قول:
داداش منم مشکلم همینهنقل قول:
منتظر بودم مخابرات نامحدود بده اما بر عکس دیدن ابا از آسیاب افتاده ورداشتن بدترش کردن
من شبی 21 گیگ دانلود میکردم سرعت 1150 kb حالا رفتم طرح تابستان با طعم زهر مار گرفتم نوشته بود 1 مگ Up to 4 mg منم فکر کردم منظورش ظرفیت خط هست بعد گرفتم دیدم 128 فیکس هست سرعت زنگ هم زدم گفت همینه سرعتش منظورمون این بود که اگه یه موقع شلوغ نبود باز میکنیم تا 4 مگ الان دانلود شبانه 4 ساعت 1800 مگ دانلود میکنه به پول برق و سرو صدای کامپیوتر نمی ارزه.....
گفتم میخوام عوض کنم به شباهنگ یا حرفه ای گفت پولتونو بر نمیگردونیم
قبلا روی قبض میومد وقتی انصراف میدادی اگه همون موقع طرح جدید ثبت نام میکردی دیگه پول ماهای بعدی طرح قبلیو نمیخواست بدی
شاتل رو نگاه کردم، اینقدرا خوب نبود، قیمتش که بیشتر بود، سرعت اسمیش هم که کمتر بود.نقل قول:
من طرح دو مگ داشتم، خطم روی ۱۰ مگ بسته بودن خیلی ریلکس با ۱ ۱.۵ میگرفت. الانم طرح حرفه ای به نظر بهتره.
طرح کمپین تابستان نگیرید سرعتش همونیه که میدن اون Up to 4 ,...... دروغ هست من 1 ساله گرفتم up to 4mg اما توی همه ساعتی تست کردم 128 کیلو بایت بود
پولم ریختم دور الانم حرفه ای ها ثبت نام کردم منتظرم پسورد بهم بدن
EDITED edited edited
سلام دوستان گرامی...بعد از برداشته شدن شبانه از های وب, می خوام از مخابرات سرویس بگیرم. بررسی کردم برای شبانه سرویس حرفه ای و جشنواره تابستان موجوده که جشنواره تابستان شبانش کاملا رایگان هست ولی سرعت محدودتره گویی...من نهایت شبی 4 گیگ هم بتونم بگیرم برام کافیه...طبق تجربه کیفیت طرح تابستون جوابگو هست یا باید برم سمت حرفه ای?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اگه با ۴ گیگ کارت راه میوفته که تابستان خوبه برات اوکیهنقل قول:
اما اگه بیش از این میخوای حرفه ای ها خوبه
فقط خدا کنه این طرح حرفه ای ها برداشته نشه
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
از لحاظ سرعت باز کردن وب و کارای روتین و پینگ چطوره?نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام. لطفا بگید چطوری میشه بسته های ترافیکی کوتاه مدت رو (مثل همون فشفشه)
رو خرید و فعال کرد؟ توی پنل من میگردم نیست؟ یا برای من نیست؟
فقط شارژ به صورت پلکانی هست!! اون بسته های کوتاه مدت فوتون کجای پنله؟
به نظر من دیگه مخابرات اصلا ارزش نداره
من یه ماهی میشه از 4Gایرانسل استفاده میکنم خیلیم راضیم قبلا مخابرات داشتم از ساعت 12ظهر تا 12 شب سایتم به زور باز میکرد .
دانلود زیادم داشته باشم از بسته ساعتی استفاده میکنم که راحت تو سه ساعت 40تا45گیگ دانلود میکنم بسته 6تا12ظهرم داره که اونم عالیه
همیشه هم سرعتم بالاس از قطعیه مخابراتم خبری نیست واقعا قطع شدن مکررش رو اعصاب بود
البته منطقه ما خوبه پوشش ایرانسل اونا که خوب نیست بهشون حق میدم مخابرات باشن ولی بقیه واقعا نمیدونم چرا هنوزم از مخابرات سرویس میگیرن !!!