گزینه Reboot را هم میشه زد :n02: بقل شکل کلیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گزینه Reboot را هم میشه زد :n02: بقل شکل کلیدنقل قول:
استارت و استاپ زمانش کمتره
دوستان برای استفاده از دانلود رایگان شبانه، نیازی به خاموش و روشن کردن مودم هست؟
در ضمن ساعات رایگان چندتا چند هستش؟
با سپاس فراوان
پست تکراری
نه عزیز ، نیازی نیست خاموش و روشن کنید ، خودش حساب میکنه ( درست هم حساب میکنه )نقل قول:
ساعات رایگان : 2 صبح الی 8 صبح
قبلا 1 تا 7 بود ، ولی الان 2 تا 8
خواهش
سلام
دوستان کسی توی کرج سمت شاهین ویلا
مشکل نداره؟
من 3 روزه ساعت 1:30 ظهر که میشه نتم آنتنش کم و زیاد میشه بعضی موقع ها هم قطع میشه تا ساعت حدودا 5 بعد دوباره درست میشه تا فردا ظهر دوباره
میخواستم ببینم کسی دیگه هم این مشکل رو داره ؟
دوستان رایگان 2تا 7 هستش نه 2تا 8نقل قول:
از ساعت 7 به بعد کنتور میندازه من تو ریز مصرفم دیدم به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه تا 7 هستش
جدا؟نقل قول:
اینجا زده تا پایان خرداد 2 تا 8 :
باید تست کنیم ببینیم تا 7 میندازه یا 8 !
نمیدونم پشتیبانی براساس چه حرفی این را گفته !نقل قول:
لینک زیر را نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
این دومین باری هست که برای یک دوره ی سه ماهه ترافیک رایگان 2 تا 8 صبح تمدید میشه .
اگر از 7 به بعد حجم کم میکرد الان حجم نت من تموم شده بود ! چون هر شب دارم دانلود میزنم تا 8 صبح . باز الان حساب کاربریم را چک کردم هیچ مشکلی نداره .
یکی از چیزهایی که باعث شده من از ایرانسل دفاع کنم همین پایبندی ایرانسل هست به حرفش .
نمیاد که سر خود ساعات را کم کنه بدون اطلاع رسانی ، اگر مبین نت بود آره ! چون مبین نت داشتم همین کار را کرد !
این 2 تا 8 برای برنامه تعریف شده ، دیگه خود پشتبانی هم بخواد نمیتونه تغییرش بده .
تست لازم نیست ، 40 روزه تعرفه 512 دارم و تا 8 دارم دانلود میزنم . از کل حجمم یک پنجم مصرف کردم .نقل قول:
اگر کم میشد الان بدهکارم میشدم به ایرانسل !
دانلود بزن تا 8 صبح ، کم شد بیا یقه منو بگیر :n02: