بله ظول عمر این کنسول بسیار زیاد شده و میشه با ps3 هم مقایسش کرد.نقل قول:
بله ظول عمر این کنسول بسیار زیاد شده و میشه با ps3 هم مقایسش کرد.نقل قول:
والا نسبت به 1 ماه پیش که 10 تومن کشیده پایین:20::31:نقل قول:
خیلی ممنون دوست من بابت کمک یه سوال دیگه ای هم داشتم "
1: گفتی بازی باید full-stealth باشه وگرنه با نصب LT ممکنه بازم بن بشی منظورت از این full-stealth چی هست ؟ ... و من برای هر بازی باید با abgx360 بازی رو چک بکنم حتما ؟ ...
2: بعد اینکه این هدست که فقط برای لایو هست من اگه بخوام از هدفون استفاده کنم چه کنم ؟ ... چون من lcd دارم و تی وی نیست ! و کلا یه HDMI باید بهش وصل کنم !!!
ممنون
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
خیلی ممنون دوست من بابت کمک یه سوال دیگه ای هم داشتم "
1: گفتی بازی باید full-stealth باشه وگرنه با نصب LT ممکنه بازم بن بشی منظورت از این full-stealth چی هست ؟ ... و من برای هر بازی باید با abgx360 بازی رو چک بکنم حتما ؟ ...
2: بعد اینکه این هدست که فقط برای لایو هست من اگه بخوام از هدفون استفاده کنم چه کنم ؟ ... چون من lcd دارم و تی وی نیست ! و کلا یه HDMI باید بهش وصل کنم !!!
3: بعد یه سوالی داشتم من از توی دی وی دی میتونم فیلم یا موسیقی توی هارد بریزم یا از توی فلش مموری فقط ؟ ...
و اینکه طوری میشه در حین بازی کردن موسیقی هم گوش کرد مثلا تو جی تی ای اخه یکی میگفت در حین بازی میشه !
ولی عین جی تی ای تو پی سی نیست که توی موج رادیویی پخش بشه !!!
4: اموزش ریختن سیو هم کسی به بنده بگه واقعا ممنون میشم و ایا چیزی مثل ترینر و ... واسه 360 نیست ؟ ...
خیلی ممنونم بابیت کمک ...
سپاس
به بهنقل قول:
سلام به آرین عزیز
1-درباره ی Full Stealth کردن در تاپیک زیر کاملا توضیح داده شده.در اصل Full Stealth کردن دیسک از طرق برنامه ی abgx360 صورت می گیره.البته الان بعضی از فروشگاه ها هستن که اگه بهشون بگی خودشون برات Full Stealth می کنن دیسک رو.اما در همون صورت هم قبل از اتصال به Live حتما یه دور دیسک رو چک کن
2-یک جور هدفون مخصوص هست که با وصل کردنش به دسته می تونی ازش استفاده هایی به غیر از Live هم بکنی.که البته باید جدا خریداری کنی.(تا عکس ازش پیدا کردم برات می ذارم )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
3-کلا نمیشه فیلم روی هارد ریخت.موسیقی هم می تونی Rip کنی به شرطی که روی Audio Disc باشه.اما اگه دوست داشته باشی می تونی یه هارد اکسترنال خریداری کنی و بعد فیلم رو روی اون بریزی و تماشا کنی.در کل اصلا فیلم دیدن با Xbox 360 توصیه نمی شه مگر به همین روشی که گفتم یعنی تهیه ی هارد اکسترنال
4-سیو ها قابل انتقال هستن.برای مثال می تونی سیو ها رو به یه مموری کارت انتقال بدی و بعد از اون به یه هارد دیگه انقال بدی.برای این کار باید هم مموری کارت و هم هارد به کنسول وصل باشن.کنسول ترینر نداره.یه سری رمز داره که تعدادش محدوده.اصلا دلت میاد از چیت و رمز و ترنر استفاده کنی ؟ : دی کنسول یعنی بازی بدون رمز و ترینر.
ایشالله زودتر Xbox 360 بگیری
موف باشی
خیلی ممنونم یحیی جان ...
1: نه اگه اونجوری باشه که اصلا نمیخوام چون من فقط یه ال سی دی دارم و تی وی برای بازی نمیخوام و یه اسپیکر microlab هم دارم به ناچار باید از اون استفاده کنم اون اسپیکر من کلا 3 تا فیش داره به رنگ سبز و زرد و سفید اون رو بزنم به پشت 360 ؟ ...
.....
2:ممنون میشم بگید چه جوری سیو رو هم انتقال بدم رو کنسول ! ...
3: در مورد اینکه اهنگی رو که توی هاردمون ریختیم توی بازی استفاده بکنیم چه کار کنم یه دکمه ای بود که منوی داشبرد رو به صورت کوچک میورود و میتونستیم از اونجا موسیقی رو پخش بکنیم حین بازی میدونی چه دکمه ای بود ؟ ...
4:و اینکه پس همیشه باید Full Stealth بکنیم بازی هارو قبل از وصل شدن به لایو !
5: یه سوال احمقانه ! مثلا من میخوام یه بازی رو مولتی بزنیم مثلا 6 نفر 4 نفر با یه کنسول هستند حالا مثلا من و دوستمم میخوام به صورت مولتی با اون 4 نفر تو یه کنسول و تی وی بازی رو انجام بدیم (البته co-op منظورم نیستا) ایا همچین چیزی امکان پذیر هست ؟ ....
6: راستی کجا میتونم اموزش هایی در باره لایو و ... به دست بیارم ساخت اکانت و استفاده از gold acc و ...
خیلی ممنون میشم هدفون هم گیر بیارید ولی به گیم پد نمیخوام وصل بشه !
خیلی ممنونم ...
1: شما اگه LCD داشته باشید و کنسول را با کابل HDMI به LCD وصل کنید دیگه نیازی به speaker ندارید.نقل قول:
2:سیو را از کجا انتقال بدید؟ اخه من یکم ...!:31:
3:شما باید اون دکمه وسطیه را (همون گوگولیه که علامته X روشه) را بزنید وبه قسمت media برید و گزینه اخر را انتخاب کنید و اهنگتون را در حین بازی گوش بدید.
4: حتما!
5:به یه کنسول حداکثر 4 دسته متصل میشه و شما میتونید بدون مشکل با دوستانتون مولتی بزنید تو رگ!
6:اینجا:
برای راهنمایی خرید هدفون مناسب به تاپیک زیر برید:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=63073
1:داد خودم استاد هدفونم و تو کارشم کلی پست هم توی تاپیک دارم ! منظورم این بود مگه 360 پورت استریو 3.5 میلیمتری داره یعنی پورت استاندارد داره که بهش هدفون وصل کنم ؟
2: خوب من وقتی HDMI رو وصل کردم صدا از کجا میاد من یه ال سی دی SYNC MASTER 1932 دارم سامسونگ هست !
3: منظور از سیو این بود مثلا سیو هایی من دیدم برای 360 توی نت اونو دانلود میکنم میریزم توی فلش فلشو میزنم تو کنسول بعد به کجا باید منتقل بکنم سیو رو این بود منظورم :دی
اونجوری که شما میگید پیشه هم میشینیم و بازی میکنم میشه CO OP که :دی منظورم این بود در عین حال مثلا ما 4 نفر ریختیم سر این 360 به صورت انلاین با بقیه کنسول ها توی XLIVE بازی رو بزنیم ! مثلا بازی مثل جی تی ای که تا چندین نفر میتونند مولتی بزنن !!!! >>>>
4:نصب بازی روی هارد چقدر طول میکشه ؟ ... و به چه صورت هست ؟ کنجکاوی هست دیگه :ِ
خیلی ممنونم بابت کمک رفیق !
پدرام جان کار فتحی از بقیه بهتره ؟نقل قول:
آخه من امروز غروب یه سر رفتم پیشش . قیمتش خوب بود ولی مغازه خیلی شلوغ بود و هیچی سره جای خودش نبود . من که خیلی تعجب کردم . در ضمن کنسول ها رو همین همایون کپی خور میکنه ؟ ( آخه سنشم خیلی کمه :31: )
1-نه پورت استاندارد ندارهنقل قول:
2-برای وصل Xbox 360 به مانیتورت احتیاج به یه کابلی داره به اسم کابل VGA که این کابل خودش دو تا سیم قرمز و سفید داره که وصل میشه به اسپیکرت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-خوب اصلا این کارو توصیه نمی کنم چون بازم باید هزینه کنی و یه کابل دیگه بخری و دردسر خیلی زیادی هم داره.برای این کار به یه Transfer Kit نیاز داره که هم برای Hard Draive موجوده و هم برای Memory Card وبه این شکله که یه سر USB اون به PC متصل میشه و سر دیگه ی اون Memory Card یا Hard Drive قرار می گیره.
4-اگه منظورتو درست فهمیده باشم می خوای بدونی که که مثلا 2 نفر در آن واحد با یه کسنول می تونن برن Live یا نه.من خودم چون تا حالا Live نرفتم دقیقا تجربه ندارم ولی شاید درباره ی بازی های مثل FIFA بشه.در این مورد بهتره دسوتان عزیزی مثل نوید جان - پدرام جان یا شهاب جان که Live رفتن اطلاعات تکمیلی رو به آرین بدن.اما درباره ی تعداد افرادی که می تونن آنلاین بازی کنن پشت کاور هر بازی تعداد درج شده
5-نصب بازی بستگی به خود بازی داره و میانگین بین 5 تا 7 دقیقه طول می کشه
وقتی بازی رو گذاشتی دالا ایکس باکس روی صفحه ی اول My Xbox دکمه ی Y رو فشار میدی.یه صفحه ی دیگه باز میشه بعد از اون گزینه ی Install To Hard Drive رو انتخاب می کنی
ممنونم ازت !
1: این کابلی که گفتی اون سی دی رو هم توی پی سی باید نصب بکنم ؟ ... و اینکه وقتی به کنسول نصب میشه باز باید علامت Y رو بزنم تا به هارد منتقل بشه ؟ ... ایا میشه تم هایی رو که از توی اینترنت مجانی دانلود میکنم رو هم از این روش بریزم ؟ ...
2: ایا تبدیلی نیستش که بشه هدفون های استاندارد رو به 360 وصل کرد یعنی یه سرش استریو باشه تا بتونم هدفون رو بزنم و یه سرش هم بره به خود کنسول وصل بشه !>؟
3: اره مثلا ما 6 نفریم 4 نفر پایه یه کنسول تو خونشونن من و دوستمم میخوام با یه کنسول بریم توی محیط لایو و مثلا جی تی ای رو 6 نفری به صورت لایو بزنیم ! ... این رو باید چه جوری باید تنظیم بکنم و ... البته فعلا این زوده تا بعد ولی بگید ممنون میشم.
4: ایا برای بازی ها پچ و اضافات و ... هم میاد ؟ ... که مثلا از xlive بخریم و دانلود کنیم ؟ ...
خیلی ممنونم یحیی جان و دوستان ! ...