فرشاد کی گفته رو 2 مگ شبانه هست ؟ کدوم رو میگه همون 20 گیگا یا همه سرویسا 2 مگ شبانه دار شدنه ؟
Printable View
فرشاد کی گفته رو 2 مگ شبانه هست ؟ کدوم رو میگه همون 20 گیگا یا همه سرویسا 2 مگ شبانه دار شدنه ؟
شبانشون بدرد خودشون میخوره از ساعت 1یهو سرعت خوب شد و 130کیلوبایتو میداد ولی به محض اینکه ساعت 2 شد رایگان شد ولی سرعت اومد 50کیلوبایت یعنی نصف سرعت اسمی نمیدونم شاید هم راه اسیاتکو پیش گرفته که مثلا 1مگ 50کیلوبایت 2مگ 100کیلوبایت 5مگ 200کیلوبایت و 10مگ 250کیلوبایت باشه:n21:
مطمئنم که این سرویس 1مگ تو ibs شبانش رو 512 تعریف شده و روزانش رو همون 1مگ فکر کنم فردا باید 10مگ بگیرم تا شاید شبا 250کیلوبایت بهم بده
فرشاد تو با نت خودت امتحان کردی برا شبانه ؟
نه مال فامیلمونه سرویسش هم 1مگ-3گیگ-رو 3مگ بسته شدهنقل قول:
اکانت خودم مسدود شده و نمیزاره تمدید کنم ولی خوب شد فهمیدم که سرعت شبانه مثل قبلا نیست و باید برم سراغ 5و10مگ
قانونی که برا شبانه تو ibs تعریف کردن سرعتش با قبلا فرق داره
حداقل اکانتینگ پارس و شاتلو میشه دور زد ولی این ibs لعنتی اصلا هیچ راهی نداره:n21:
بفرما دقیقا رو 512 تعریف شده تو ibs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نمایندگی ها شبانه رو برگردونن یا نه ؟ من نامحدود گرفتم ولی خیلی حال گیری سرعت 30 ا منی که با 250 دانلود کیکردم خیلی سختمه اگه ضحی بگه برگشتن که میرم سمت 5 مگ
5مگ جواز شرکت میخوادنقل قول:
2مگش فکر کنم 100کیلوبایتو بده شبا 1ساعت هم از شبانه کم کردن(ساعت6-7)دیگه چی موند به این شبانه:n21:
من همون روزا اول که رفتم مخابرات براشون نامه بردم از شرکت که بهم 2 مگ دادن فکر کنم دیگه نخواد با همون بهم میدن :n13: تو از ضحی پرسیدی برا شبانه که داره یا نه ؟
باید نامه شرکت باشهنقل قول:
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان دارم دانلود میکنم
هنوز هم خبر به پشتیبانی نرسیده ولی قسمت فروش تازه امروز فهمیده
فردا زنگ بزنم پرس و جو کنم ببینم چی میگن از واحد فروش اگه 2 مگ 100 تا هم بده برای من خوبه هر چی باشه از 30 تا بهتره من زیاد وبگردی ندارم همین ماه هم که نامحدود گرفتم خسته شدمه فقط شبا دانلود داذم اونم در حد 500 - 600 تا
من احتمالا 5مگ میگیرم روزا سرعتش تا 800کیلوبایت هم میره ولی شبا رو نمیدونم مخابراتی که قبلا بلد نبود محدود کنه الان شده بدتر از بقیهنقل قول:
اگه خوب نبود میرم پارس تا 1ماه دیگه هم احتمالا پارس درست میشه لقمان هم خوبه از 1تا 7 رایگان داره 2مگش هم 250کیلوبایت شبا میده