این ملکت چکار میکنه یه ماهه داره میگه داریم بروزرسانی میکنیم .خوبه مخابرات کل ایرانو بهش ندادن وگرنه 365 روز سال میگفت در حاله بروزرسانی هستیم
Printable View
این ملکت چکار میکنه یه ماهه داره میگه داریم بروزرسانی میکنیم .خوبه مخابرات کل ایرانو بهش ندادن وگرنه 365 روز سال میگفت در حاله بروزرسانی هستیم
مرسی که خبر دادید حدا قل امشب کارامونو انجام بدیم
ولی برجد و ابا و مسئولین این اینترنت داغون ****** ، من که اصلا راضی نیستم
نقل قول:
اون موقع که میگفتن وصله،قطع بودیم.حالا خودشون می گن که می خوان قطع کنند،احتمالا یک هفته قطعیه شدید داریم.
اینا هم که بلد نیستن کاری انجام بدن،هی سیخ میکنند تا به یک جایی برسه.
شانسیه دیگه
یکی دو روزه یکم اینترنت ثبات داشت باز میخوان برینن تو اینترنت.خدا به خیر بگذرونه .ما که از ملک خیر ندیدیم تورو خدا ملک شر نرسون .وضعو از این بدتر نکن.
شنیدم ملک سیستمی مشابه شاتل خریده برای محدودیت شبانه میخواد اونو پیاده کنه.خدا نیاره اونروزو
اینا شعورشون نمیرسه که مشترکین خانگی هم هستن. مثلا قطعی را پنجشنبه و جمعه گزاشتن برای شرکت ها ، یعنی مشترکین خانگی ...
آره واقعا نمیفهمن با این وضع مملکت جوونا تفریحی جز اینترنت ندارن همینم نمیتونن بینن هی میخوان یه جوری محدودش کنننقل قول:
لعنت به این لاشخورا اینترنت از 12شب غیرقابل استفاده میشه یه پیچ ویکیپدیا 5دقیقه هنوز لود نشده
خدا رحم کنه -_-
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سرعت دانلود به شدت افت کرده
من قبلا با سرعت 250 شب ها دانلود می کردم
اما الان سرعت شده 70:n21:
یکی بگه سرعت 2مگ چند میشه مگه 256 نمیشه؟؟
باطرف از 195 زنگ زده کلی دعوا کردم میگه باید سرعتتون باشه 32 کیلوبایت چه جوری حساب میکنن؟؟؟
1هفته اینترنتم قطع و وصل میشه شبا میزارم واسه دانلود بعد 3 دقیقه کلا سرعت میشه 0
دوباره دیس میکنم کانکنکت میشم بعد چند دقیقه قطع میشه هیچیم باز نمیکنه حتی سایتای داخلی