Printable View
هنوز که NA CLS شروع نشدهنقل قول:
اما به gleeb که امیدی نیست ، اصلا در حد و اندازه LCS و الاخصوص TSM نیست ، من خودم به TSM جدید چندان اعتمادی ندارم ، خود Regi گفت که از Gleeb انتظار چندانی نداشتیم اما بهتر از انتظارات عمل کرده ، در کل معلومه خودشونم چندان قبول نداشتن اما به هر حال آوردنش ، Regi احمق وقتی ساپورتری که چزو Top 3 Na هست می ندازه دور پلیر Challenger میاره چه می شه کرد
من از S1 فن TSM ام ، آواتار هم به یاد اون نگه داشتم ، خود من که از تغییرات TSM راضی نیستم
دوران طلایی TSM در زمان TheRainMan,TheOddOne,Reginald,Chaox,Xepcial بود و بعد از اون Dyrus هم گزینه خوبی بود ، کاری ندارم پلیر های جدیدشون مثل WildTurtle و Bjergsen پلیر های خوبی ان اما اون TSM طلایی نیستن در واقع TSM نیستن ، متاسفانه با خودخواهی های Regi و بعد از اون رفتن Jack کلا TSM دوران خوبی رو نمی گذرونه
البته کلا بعد از پایان S2 درسته به نظر LoL Esport عظیم تر و باطرفدار تر شده اما واقعا افت شدیدی کرده الاخصوص که الان همه دارن جمع می کنن میان NA تیم ها یک event شرکت می کنن disband می شن را به را پلیر ها ترید می شن و kick می شن و بزرگان LoL هم همه دارن می کشن کنار و در بهترین حالت Coach/Sub می شن و در کل میانگین سنی پلیر ها داره میاد پایین
سلام دوباره الان یه mail جدید داده نوشته:
Greetings Summoner,
I'm sorry to hear you have been experiencing difficulty while trying to access your account. I would be happy to work with you, but first I will need to verify details of ownership for this account. Please do your best to provide the following:
- The server you play on (NA, EU-West or EU-Nordic/East):
- Creation date of the account (Month and Year):
- Location where you registered the account (City and Country):
- List of locations that you have played on this account(City and Country):
- Last IP address used to play League of Legends - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Internet Service Provider (ISP)/Internet Carrier when registering the account:
- When was the last time that you had access to the account (Month/Day/Year):
- List of payment methods used to purchase RP:
- Other people who have ever had access to the account:
- How did you first come into possession of the account:
Thank you for your cooperation during the investigation of this account. I realize that I am asking for a lot of information, but please understand that security is our primary concern here at Riot.
Feel free to ask me any questions that you may have. I look forward to your reply.
اطلاعات بیشتری میخواد؟
من اسم تمام champion ها و تمام اسکین ها رو بهشون گفتم.
دیگه چه چیز هایی باید بهشون بگم؟
سلام جواب جدید دادن نوشته بوذ ما به اطلاعات بیشتری نیاز داریم با اینکه من اسم تمام champion هام و skin هام رو داده بودم اما کافی نبود بعد براشون mail جدید فرستادم و تاریخ خرید تمام rp هام رو نوشتم و تاریخ آخرین بازی با اکانتم رو دادم همچنین یک فاکتور از خرید آخرین rp گذاشتم.
به نظرتون این ها کافیه؟:n13:
یه عکسی از داخل از داخل اکنتت یا اون ایمیلی که برات فرستادن و... بفرستی صد در صده.البته شاید مدارکی هم که فرستادی کافی باشه.ولی اگه گفتن باید بازم مدارک بیشتری جور کنی نمتونیم بهت کمک کنیم و... نامید نشو بازم ادامه بده تا اکنتت رو پس بدن.
البته اینا رو هم میگفتی بهتر بود آی پی که باهاش ثبت نام کردی و از کدوم شهر بازی میکنی و هر چی به ذهنت برسه بگی بهتره چون کمک بیشتری میکنه .
.................................................. .....................................
من بد بخت هنوز Step 1 هستم و 70 مگ مونده .
:47:
الان نزدیک 4 ماه مه اون اکانت رو دزدیدن . من یه اکانت جدید ساختم الان lvl 27. اومدم اینجا ثبت نام کردم . گفتم شاید کسی بتونه کمکم چون دیدم همه از اون حرفه ای های League Of Legends بودن.
حالا اگه اکانتم بتونم پس بگیرم حتما این کمک ها تونو جبران میکنم . ممنون
دوستان این سرعت اپدیت کردن رو نمی شه برد بالا ؟
من وسط اسکن بستم الان حجم دانلود شده 700 mb . حالا گذاشتم دانلود شه ولی سرعتش کنده . 10 تا 20 kb می ده . کسی راه حلی سراغ نداره ؟
آقا به هیچ وج نبندین من بستم 400 مگ آپدیت کرد کلا یا باز نکنید اگه هم باز کردین نبندین:n02:
آپدیت شد:n20::n20::n20: