خب همدیگه رو پینگ میکنن ؟نقل قول:
Printable View
خب همدیگه رو پینگ میکنن ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
آقا حل نشد که نشد!!!!!!
نه تو دفتر چه چیزی پیدا کردم و نه از پشتیبانی چیزی عمل اومد . تموم این سایتا رو هم زیرو رو کردم چیزی پیدا نشد که نشد.
کامل بگم1: مودم پش فرض رو PPPOE هست 2: با وایرلس لپ تاپ مشکلی نداره البته به صورت اتوماتیک کانکت نمیشه 3: با گوشی بهش کانکت میشم ولی سایتی رو باز نمیکنه 4: ازخود مخابرات adsl گرفتم 5: رو مودم w8901g امتحان کردم مشکلی نداشت با گوشی راحت کانکت میشه 6: مگه LED INTERNET نباید روشن بشه تا بتونم اتوماتیک کانکت بشم یا با گوشی وصل بشم؟
چیزی یادم نرفته؟؟؟؟ نمیدونم!!!
واینکه از چه قسمتی عکس بذارم؟ :11:
کسی جواب نمیدهنقل قول:
سلام،
کسی پیدا نمیشه که درایور مودم fiberhome an1020-02t داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک
آقای شهاب خان ، اگه کسی بلد باشه کمک میکنه. 100 دفعه یه چیزی رو پست نکنین.نقل قول:
سلام
من مودم tp link td-8811 خریدم.نصبش کردم و سه چراق پاور لینک و adsl روشن هستند.ولی برای نصب مودم به مشکل برخوردم:
در راهنمای خرید دو نوع نصب رو توضیح داده یکی از طریق سی دی که من وقتی وارد نصب میشوم در قسمت instal adsl device می نویسه network adapters رو از قسمت دیوایس منیجر پیدا کنید که من نکردم بعد میگه اگه نیست یکی بسازید اونم در نت ورک کانکشن اما من هر چی گشتم نتونستم این گزینه رو پیدا کنم.
راه دوم هم از طریق اینترنته که میگه برید به این صفحه:192.168.1.1 اما هر چی به این آدرس هم میرم اصلاً باز نمیکنه.
یکی از بیرون هم آوردم نتونست.اگه لطف کنید و کمک کنید این مشکل حل بشه ازتون یه دنیا ممنون میشم.
سلام من یه مودم وایراس azteach دارم حالا میخوام اینو به مودم symphony sy5210s وصل کنم
باید چی کار کنم؟؟
سلام.نقل قول:
ببین شما مودم رو از طریق LAN وصل کن به سیستم.
سپس توی Internet Explorer بزن 192.168.0.1 و مودم رو روی حالت PPPoE قرار بده. (اگه اولش ازت یوزرنیم پسورد خواست ، دوتاش رو بزن Admin )
سوال داشتی اول از پشتیبانی بپرس اگه اوکی نشد همینجا بگو.
ممنون این صفحه رو باز کرد اما یوزر و پسورد رو هر چی میزنم قبول نمیکنه.مودم رو ری استارد هم کردم ولی نشد.یه بار صفحه باز میشه یک بار باز نمیشه.نمیدونم چیکار کنم.نقل قول:
سپس توی Internet Explorer بزن 192.168.0.1 و مودم رو روی حالت PPPoE قرار بده. (اگه اولش ازت یوزرنیم پسورد خواست ، دوتاش رو بزن Admin )
منظورتون از پینگ کردن چیه من کلا از شبکه کردن چیزی بلد نیستمنقل قول: