فرق سرور داخلی رو با خارجی ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فرق سرور داخلی رو با خارجی ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
این که مشخصهنقل قول:
اصلا یه سایت با سرور داخلی مثلا انتخاب یا ورزش 3 رو باز کن به هزارم ثانیه نکشیده باز میکنه ولی مثلا همین p30world طول میکشه
ولی سافت 98 هم سرورش خارجی هست :
Hostname [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ISP Contabo GmbH (AS51167) Continent [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Flag [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Country [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Country Code DE (DEU) Region Unknown Local time 25 Jun 2013 22:28 CEST City Unknown Latitude 51 IP Address [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Longitude 9
سلام من درخواست جمع آوری از طریق سایت فقط یه فرم بهم داد که نمیدونم باید چاپش کنم یا نه ! و برای کجا بفرستم زنگی هم بهم نزدن اصلا و هنوز خط رانژه هست! آیا باید تماسی هم باهاشون میگرفتم یا خودشون دیگه درخواست جمع آوری رو ببینن جمع میکنن میره ؟
15 روز زمان میبره تا جمعش کنن.یه زنگ هم بزن
نه اون نامه رو نباید چاپ کنن خودشون از طریق اتوماسیون میفرستن به مرکزت
سلامنقل قول:
زنگ بزن هر روز پیگیری کن حتی دو سه بار هم شده در روز پیگیری کن :دی
خط من رو 7 ماه پیش تو سایتشون هم زده بودن جمع اوری بعد دوباره اومدم درخواست وصل بدم گفتن جمع نشده !
بهترین isp دنیا هست آسیاتک :n20:
چرا 15 روز این جا نوشته تا 3 روز
- راهنمایی مشترک جهت جمعآوری سرویس مربوطه
- انجام فرآیند جمعآوری طی 72 ساعت
- اطلاعرسانی به مشترک در مورد انجام جمعآوری
- پذیرش درخواست جمع آوری از سیستم امور مشترکین
سلام دوستان
من هرکار می کنم و DNS رو عوض می کنم , بازهم اتومات می ره روی Norton DNS.
Warning! Accessing this Web site is NOT allowed.
حالا چکار کنم ؟ اصلا نمیشه سایتی باز کرد و همش این اخطار می یاد . آنتی ویرسم هم نورتون نیست و قبلاهم نبوده.
جالبه
من در ساعات رایگان قبل از ساعت 8 صبح وصعیت اینترنتم بهتر از طول روزه
هم پینگم کمتره و هم سرعت باز کردن صفحه هام بهتره
نتیجه میشه اینو گرفت که اینها مشکل پهنای باند دارن و یا نمیخوام اضافه کنن
یا نمیتونن ... به هر حال من تا 20 روز دیگه اشتراک دارم همین باشه وضع جمع میکنم