خوب پس الان به غیر از گلیدن که قیمتاشونو دارم چه ساب های دیگه توصیه میشه تا 1 میلیون یکم این ور اون ور ؟؟ :n01::n16:
خوب پس الان به غیر از گلیدن که قیمتاشونو دارم چه ساب های دیگه توصیه میشه تا 1 میلیون یکم این ور اون ور ؟؟ :n01::n16:
آلپاین رو بررسی کردی؟نقل قول:
من تیزی صدا رو با ضبط کم کردم. اگر pioneer باشه , باید 8k hz رو کم کنی. ولی من دوست دارم کامپ در حالت فلت صدای خوبی داشته باشه. الان پشیمونم که چرا موقع خرید 1 ذره بیشتر خرج نکردم !!نقل قول:
ولی با تنظیمات تا حد زیادی درست میشه.
جواب سوال اولم؟ :n27:نقل قول:
ممنون
هدیونیت تا 400 تومن شما چی رو پیشنهاد میکنید؟
سلام به همگی
یه چندتا سوال دارم اگه لطف کنین ج ممنوم میشم .
من میخام با یک میلیون فقط ساب و امپ بخرم حالا با این بول چی میشه خرید؟ استوک یا نو هم برام فرق نداره .فعلان ساب premier ts-w3002d4 با یه امپ jbl gto 1201 در نظرم هست .اصلان اینا یک تومن ارزش دارن ؟ بلاخره نمیدونم چه باید کرد:n13:
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hasti85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این مدل امپیلی کنوود 8400 جوابگو 718ex و ساب باکس جی بی ال 1000 هستش.در ضمن پخش هم الپاین 9855
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/QUOTE
نه از نظر مشخصات زیاد جالب نیست، کواک 80 واته ، 8400 در بهترین حالت میخواد 60 وات بهش برسونه
بریجش هم 180 واته ، جی بی ال 1000، 250 واته
مرسی از پاسختون اگر امکان داره یه امپ خوب معرفی کنید .در رنچ قیمتی 300 تا 400
آمپه خوبه ولی سابه مالی نیستنقل قول:
آمپه از سری های اول باشه که چه بهتر نبودم که هیچی
میتونی یه ساب با توان هفتصد ار ام اس راه بندازی بستگی داره که بخوای قدرتی باشه یا کیفیتی در ضمن توی چه باکسی قراره باشه؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
[QUOTE=لنگرود1371;7877196]دیگه دوستان همه گفتن ایشالا که متوچه شدی یعنی امپتو خیلی خیلی خیلی ضیعیفه بگی امپ نداری بهتره تا بگی اینو داری
کنوود 718 اگه بخوای بزاری 80 وات rms میخواد اون 800 وات رو آمپتو نگاه نکن چرتو پرته اون 400 واتی هم که گفتی رو کنوود زده اونم نباید نگاه کنی باید زیرشو ببینی که کوچولو نوشته rms 80 وات
خود پخش شما 20 وات خروجی میده آمپلی شما انو به 35 وات افزایش میده دم سازندش گرم نگفت اینو برا چه باندی میخواد بسازه!
بهترین کارش اینه که اگه نمیخوای امپتو عوض کنی به این 4 مورد فکر کنی
پایونیر 6965 فعلا با توجه به آمپتون بهترین گزینه هست 110 تومن 60 واتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هست 160 تومن فکر کنما و 60 واتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا حمید گفتن 160 تومن ولی من تو شهرستان 200 قیمت دارم 75 واتی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هست 168 تومن من خیلی میپسندمش قیمت 168 تومن 80 واتی هست مثل کنوود 718
دو گزینه اول برا آمپ شما عالی هست خوب هم جواب میده
دو گزینه دومو با توجه به آمپتون پیشنهاد نمیکنم اینا باندای کیفیتی هستن صدای نرمو دلنشین دارن نمیشه بیس خرکی ازشون توقع داشت حیفه با امپ شما درایو شن
به 6965 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دومی فکر کن برا شما عالین با توجه به آمپتون
خیلی ممنون . من این امپو 180 خریدم. می خوام بفروشم. حالا تا 200 و 250 چه امپی بگیرم خوبه که با 718ex خوب جواب بده؟
راستی من الان باند سونی 6941 دارم که 2 ساله داره برام کار می کنه. می خوام اینو بفروشم 718 یا mtx بگیرم. باند سونی یه مقدار صدای جر میده که می خوام عوضش کنم. حالا واقعا این کارو انجام بدم یا نه؟ rms 6941 سونی چنده؟ پخش : 2550 pionner
7016 و 6049نقل قول:
خودم 6049 دارم خوبه :n06: