سلامنقل قول:
حذف نشده
در برنامه ی همراه من هست
با کد *1000 *2 # هم میاد
در سایتش هم هست
اگر خطا میده بعدا دوباره امتحان کنید
Printable View
سلامنقل قول:
حذف نشده
در برنامه ی همراه من هست
با کد *1000 *2 # هم میاد
در سایتش هم هست
اگر خطا میده بعدا دوباره امتحان کنید
1مثال 30سیمکارتی زدم اما شما گویا خیلی جو گیر میشینقل قول:
2برای شما تا 90روز سلب مالکیت میشه :دی ما تا 12ماه که چه عرض کنم تا 24ماه هم ندیدم سیمکارتی سلب بشه و هر زمان هم مدتش زیاد شده و تخلیه نشده بود از سمت اپراتور خودمان اقدام کردیم :biggrin: پس شما استفاده کن تا سلبش نکردن
3وقتی سواد نداری و کار تعمیرات انجام ندادی خبر نداری هر روز سیمکارت رو دربیار عوض کن تا پین های شیار گوشیت عمر مفیدشون رو از دست بدن و بجای دانلود زدن با گوشی و نابود کردن باطری بهتره بری ی مودم بخری :wac: اقای دانلودر
4من مثال و میانگین زدم 400گیگ شما جو گیر نشو توی این مرحله 1ترا دانلود بزن نوش جونت
5اگر شما بتازگی لینک رو مستقیم میکنی بنده سرور داشتم اقای دکتر:tongue:
البته زیاد اهل کل کل و شکلک گذاشتن نیستم اما از طرز بیان شما درست نبود اقای تحصیل کرده دکتر کلاس ابتدایی:rolleye:
6شما معلومه حالت خوب نیست ی دکتر برو قرص چیزی تجویز کنه برات تمام مثال زدن ها رو امدی غلط املایی گرفتی من مثال 18تومن میزنی شما میگی 20تومن :wac:
7 مگه قرار هرکی تو هر سایتی عضو میشه پست دری وری بزاره تعداد پستهاش بره بالا مدال بهش بدن :D 4تا پست مفید بزار بهتره بیایی اینجا علامه دهخدا بزاری
8بیخیال اقای دکتر کل کل رو من تموم میکنم تا اینجا شلوغ نشه و حوصله دوستان سر نره شما هم هرجور دوست داری فکر کن موفق و پیروز باشی
کیفیت اینترنت همراه اول افتضاح شده چند روزه از ۱۲ بهمن دقیقا
1- در درک و فهم زبان فارسی مشکل داری ، نظام آموزشی ما اگر مشکل نداشت که حداقل زبون مادریت را یاد گرفته بودی ;)نقل قول:
چیزی سرت نمیشه اومدی یه حرفی بزنی ! جالب اینجاست بعد از 3 بار گفتن هم نفهمیدی :laughing:
سر همون کلاسی نشستی که طرف به بیت کوین میگفت بیت کووورن :tongue: آره سایبری جان ;)
2- برای ما بعد از 90 روز سلب مالکیت میشه ولی برای شما سایبری های بسیجی نه ! شما برو به ماه نگاه کن ، شاید چیزی دیدی :laughing:
3- وقتی گوشی هوشمند بدی دست یه سایبری که تا دیروز نوکیا 1200 داشته میشه همین :laughing:
فضول همه چیز که هستید ، به زندگی شخصی ملت هم که سرک میکشید ! فضول شیار گوشی خودت باش و اینهمه مغلطه نکن دلبندم :laughing:
از وقت و هزینه و مصرف برق رسیدیم به شیار سیمکارت گوشی :laughing: عزیزم همه که مثل تو گشاد نیستن ;)
4- اونزمانی که نمیدونستی اینترنت چیه ، مک هک میکردم اینترنت ستلایت استفاده میکردم سایبری جان :laughing:
جوگیر نشو و وقتی سر از چیزی در نمیاری اظهار فضل نکن ، حداقل درست را از بر کن که اشتباه ننویسی سایبری دلبندم :biggrin:
5- اگر میدونستی آپلود چیه که مجبور نبودم 3 بار بنویسم ;) دوزاریت افتاد آقای مهندس ؟ :biggrin: سرور را از کجا یاد گرفتی ؟ :laughing:
بخوای هم نمیتونی کل کل کنی سایبری جان ! حقوقت به اندازه ی کل کل کردن با ملت نیست ;)
6- نه فارسی خوندن بلدی نه فارسی نوشتن ! بعد من برای جنابعالی که فارسی سلیس نمیفهمی شعر کلاسیک فارسی مینویسم :laughing:
بیا با هم بریم دکتر ، اول شمارو میبریم چشم پزشکی بهت یه عینک شماره 10 بده چشمات ببینه :tongue::دی
7- یعنی کسانی که برای فعالیت های مستمر و مفید مدال گرفتن مثل خودت دری وری مینوشتن ؟ :biggrin:
همه را با شعور خودت قیاس نکن سایبری جان ;) پست های مفیدت را داریم میبینم ! یادبگیر سر از چیزی در نمیاری در موردش حرف نزنی
به قول حضرت سعدی :
زبان بریده نشسته در کناری صم بکم - به از کسی که نباشد زبانش اندر حکم
8 - بله بیخیال سایبری جان :دی به قول شاعر :
چونکه با کودک سر و کارت فتاد - پس زبان کودکی باید گشاد
باید به زبان خودتون باهاتون حرف بزنن ;) وگرنه نمیفهمید :laughing:
نامحدود شبانه 450 گیگ ، داخلی هست یا خارجی ؟ زده منصفانه !
اینترنت بین الملل ( اینترنت واقعی :D )نقل قول:
مرادش از منصفانه این هست که محدودیت داره ( 450 گیگابایت )
ولی الکیه :D آخرین باری که گرفتم محدودیت نداشت
سیم کارتم دائمی هست ، مصرف آزاد رو قطع کردم و بسته شبانه زدم
بعد بسته چطوری میشه آزاد مصرف نشه ؟ نت روشن نمیشه ؟
اعتباری دارم ، موندم این بسته تموم بشه اونو استفاده کنم !
اگر میتونید با سیمکارت دائمی بسته نگیرید خصوصا بسته ی نامحدودنقل قول:
چرا ؟ چون اگر مصرف آزاد دیتا را در برنامه ی همراه من غیر فعال کنید یا با استفاده از کد مصرف آزاد دیتا را غیر فعال کنید ، هیچ تاثیری روی سیمکارت دائمی نداره
خودم با دو تا سیمکارت دائمی امتحان کردم ، مصرف آزاد دیتا را بستم ولی هیچ تاثیری نداره ( حداقل برای خودم اینطوری بوده )
روی سیمکارت دائمی آزاد مصرف میکنه و هزینش میاد روی قبض ولی روی سیمکارت اعتباری قطع میشه
فقط با سیمکارت اعتباری بسته ی نامحدود بگیرید و حتما مصرف آزاد دیتا را غیرفعال کنید که باقیمانده ی شارژ را حروم نکنه
سلام
دوستان به اینترنت ربطی نداره ولی ممنون میشم میدونید راهنمایی کنید
یک مشکل جدید پیدا کردم با خط همراه اول دائمی - خط خود به خود حالتی مثل دایورت و انتقال تماس ایجاد میشه براش و هر کس زنگ میزنه گوشی زنگ نمیخوره و بعدش از 9914 پیام میاد که یک تماس از دست رفته دارم - تو گوشی طرف مقابل هم چنتا بوق میخوره و قطع میشه
واقعا کلافه کرده منو - تماس گرفتم 9990 گفت کد ##002# رو بزن - زدم چند روز درست میشه و مجدد به مشکل میخوره
نمیدونید مشکل از کجاست؟ تجربه این رو نداشتید؟