اینا همش مسخره بازیه مثلا میخوان بگن قانونیه شما از یه مغازه نامه بگیر خودش میدونه اینترنت هم به اسم خودت میشهنقل قول:
من 128 قبلا داشتم دانش بعد 2 هم 50بود ولی خودت میدونی
Printable View
اینا همش مسخره بازیه مثلا میخوان بگن قانونیه شما از یه مغازه نامه بگیر خودش میدونه اینترنت هم به اسم خودت میشهنقل قول:
من 128 قبلا داشتم دانش بعد 2 هم 50بود ولی خودت میدونی
قیمت 2 مگ هاش از چند شروع میشه ؟ چنده ؟
ساعات رایگان هم داره ؟
2mb کمترین قیمتش 16800 تومن هست از من میشنوی 512 بگیر 2مب خیلی افت میکنه تو ساعات اریگان من با 512 100 تا دان داشتم تو شبای رایگان با 2مگ 70-120 بزور
از چه ساعاتی رایگانه ؟
در ضمن این دکل های انتنش چطوری هیتش تو شهر ؟ من چیزی ندیدم از کجا بدونم منتطقه ما قوی هستش .
شهرستان هستم ولی پوشش داره
سندش چقدره ؟ 512 یا 2 مگ ؟
از چه ساعاتی رایگانه ؟
در ضمن این دکل های انتنش چطوری هیتش تو شهر ؟ من چیزی ندیدم از کجا بدونم منتطقه ما قوی هستش .
شهرستان هستم ولی پوشش داره
سندش چقدره ؟ 512 یا 2 مگ ؟
نه عزیز من !نقل قول:
وقتی که مثلا سرویس 2 مگابیت گرفتی 4 نفر بزارن رو دانلود بیشتر از 90 تا نمیده!
سرعت ارسال 2 مگابیتش 512 هست!نقل قول:
دکل هاش همون دکل های همراه اول هست.
منطقه شما هم برو تو سایتش اگه سبز پرنگ بود یعنی قوی هست.
از 2 تا هشت صبح ساعات خوش رایگان هست.
البته همیشه ام از دکل های همراه اول استفاده نمیکنه. میتونه دکل مستقل هم داشته باشه. فرستنده های وایمکس این شکلی هستن:نقل قول:
آها پس شما پرمصرف هستید:20:نقل قول:
منم وبگردی دارم ولی نه یه اندازه شما
سرعت 2مگ رو واسه دانلود های معمولی انتخاب کردم مثلا یه آلبوم 80مگی.یا یه موزیک ویدیو100مگی
پس سرعت دان تو روز حدودا 400هست
مهمه که مودم چند خط آنتن میده؟
جایی که من هستم2-3خط میده
منم خودم دو خطم. ولی پنجره رو باز بزارم میشه سه خط. رو سرعت دانلود اثر نداره، ولی سرعت آپلود با تنظیم بهتر بالاتر میاد. ممکنه شما که دو خط داری، سرعت آپلودت به سقف سرعت (512 کیلوبیت) نرسه.
در مورد سرعت دانلود هم تأکید می کنم حداکثر 400 کیلوبایت در ثانیه. کمتر هم میشد و البته شاید شما به خوش شانسی من نباشید و مثل بعضی از دوستان به خیل شاکیان بپیوندید :)