البته اینو بگم دکلی که RSSI همیشه بهترین نیست. من قبلا به دکل سر خیابونمون وصل میشدم با RSSI -۴۷ . اما کیفیتش افتضاح بود. الان به دکلی وصلم با RSSI-۷۹. که هم سرعت دانلودش عالیه و هم سایت رو مثل ای دی اس ال باز میکنه
Printable View
البته اینو بگم دکلی که RSSI همیشه بهترین نیست. من قبلا به دکل سر خیابونمون وصل میشدم با RSSI -۴۷ . اما کیفیتش افتضاح بود. الان به دکلی وصلم با RSSI-۷۹. که هم سرعت دانلودش عالیه و هم سایت رو مثل ای دی اس ال باز میکنه
این احتمال هست دکلی که قبلا وصل می شدید به دلیل آنتن دهی خوب میزبان کاربران زیادی بوده !نقل قول:
و دکل دور تر به علت اینکه خیلی ها مودم را میزنن به برق و کاری به دکل ندارند خالی تر باشه .
خود من همیشه روی این دکل نبودم از اول ، دکل ها شرایط ثابتی ندارند ، هر چند ماه یکبار ممکن هست بد بشن !
تا دو ماه قبل به دکل دیگری وصل میشدم و الان به این دکل ، کلا 3 دکل خوب هست برای من که شرایطشون اکثرا خوب بوده . جاهایی که کاربران زیاد هستند کلا شرایط پیچیده میشه .
اما در کل من اگر مودم را بیارم پائین فرقی نمیکنه به چه دکلی وصل بشم ، به هر دکلی وصل بشم شرایطم خراب میشه .
بهترین چیز این هست که در cmd پینگ را چک کنید . اگر پینگ مرتب و بدون تایم اوت ، یا با تایم اوت کم بود میتونید انتظار شرایط خوب را داشته باشید ولی اگر پینگ نامرتب و با تایم اوت های زیاد بود شرایط هم بد خواهد شد .
من اگر مودم را بیارم پائین پینگم خراب میشه ، تایم اوت ها زیاد میشه و وبگردی فاجعه میشه .
اون چیزی هم که بهش رسیدم RSSI بهتر برابر هست با پینگ مرتب تر و تایم اوت های کمتر .
دوستان میشه به سوالای من خواهشا جواب بدید؟ اولا این که نا محدودای این شکرت واقعا نا محدوده؟ مصرف منصفانه و از این جور ** شر ها نداره؟ و همون سرعت اسمی رو میده دیگه؟ مثلا 1 مگ نا محدود همون 128 کیلوبایت رو همه ی روز بهت میده دیگه و شب ها کم نمیشه؟؟؟
این جا معمولا 3 یا 4 خط آنتن میده مودمم، کمبود سرعت که ایجاد نمیشه؟
بعد اینکه ( سوالام ممنکنه خیلی مبتدیانه باشه) برای وصل شدن به دکل های مختلف از توی مودم باید عمل کرد یا ...؟
نامحدود من نداشتم ولی بر طبق خود سایتش که گفته اره مصرف منصفانه داره . اره دقیق سرعت اسمی هست و بالاتر نمیره ساید یخورده پایین تر بیادنقل قول:
توی شب و روز بستگی به منطقه و اون دکل که وصلی داره اگه خلوت باشه چه شب چه روز سرعتت خوبه. نه زیاد 3 خط یا 4 زیاد توی دانلود تاثیر نداره ولی ممکنه توی پینگ و این چیزا تاثیر داشته باشه. برای وصل شدن به دکل های مختلفم بله توی مودم میتونی .
سوال آخرم اینه چرا وایمکس میخوای بگیری؟ تعرفه هاش بالاست و هر گیگ اضافه 8.600 تومن یه سر به سایتش بزن تعرفه ها توی استان مختلف نگاه کن . اگه میخوای 260 تومن خرج کنی با نصفش adsl بگیر یا یکم رو همین بزار وایرلس بگیر
تا 512 کیلوبیت نامحدود واقعی هست . یعنی همینطوری میتونی بذاری روی دانلود و اخطاری نمیدن یا محدود نمیکنن ولی سرعتهای یک و دو مگ قانون مصرف منصفانه داره و اخطار میدن .نقل قول:
خب توی 1 مگ مثلا چقدر حق دانلود داری ؟
قیمت نا محدود 1024 که 80 هزار هست...و وایمکس هم دارم همین الان و ADSL هم دارم، ولی چون مسافرت زیاد میرم از مودم همراهش خیلی میتونم استفاده کنم چون بیشتر اون جاها آنتن میدهنقل قول:
نامحدود من نداشتم ولی بر طبق خود سایتش که گفته اره مصرف منصفانه داره . اره دقیق سرعت اسمی هست و بالاتر نمیره ساید یخورده پایین تر بیاد
توی شب و روز بستگی به منطقه و اون دکل که وصلی داره اگه خلوت باشه چه شب چه روز سرعتت خوبه. نه زیاد 3 خط یا 4 زیاد توی دانلود تاثیر نداره ولی ممکنه توی پینگ و این چیزا تاثیر داشته باشه. برای وصل شدن به دکل های مختلفم بله توی مودم میتونی .
سوال آخرم اینه چرا وایمکس میخوای بگیری؟ تعرفه هاش بالاست و هر گیگ اضافه 8.600 تومن یه سر به سایتش بزن تعرفه ها توی استان مختلف نگاه کن . اگه میخوای 260 تومن خرج کنی با نصفش adsl بگیر یا یکم رو همین بزار وایرلس بگیر
یک مگ چهل گیگه و دو مگ هشتاد گیگ. البته همیشه هم اس ام اس اخطار نمیاد شانسیه. من خودم سه ماه ۵۲۲ داشتم و هر ماه حدود شصت گیگ دانلود میکردم
سلام بنده 1.5 ماه پیش یک سیم کارت دو قلو ایرانسل خریداری کردم و از همون روز سیم کارت جایزه همان هدیه فعال نشده و پیام میاد سیم کارت منقضی شده سه مرتبه ایرانسل پرونده برای من باز کرده اند و بالای 20 بار تماس گرفته اند و گرفته ام ولی مشکل حل نشده و با ناباوری پریروز تماس گرفتم گفتند پرونده های شما بسته شده و مشکل حل شده و باز پیام سیم کارت منقضی شده میاد و باز پرونده باز کردند ..........
دوستان من کجا باید شکایت کنم ؟؟؟ کمکم کنید ............:n21:
دوست عزیز اینجا تاپیک وایمکس ایرانسل است...نقل قول:
شما میتوانید به سایت زیر مراجعه و شکایت خودتان را ثبت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اینکه میگین من به دکل سر خیابون وصل میشم یا به دکل دورتر یا نردیکتر، یعنی دقیقا چطور دکل رو انتخاب و بهش وصل میشید؟
الان سیگنال من شرایطش چطوره؟ من تعرفه 512 محدود 3 گیگ تو تهران دارم.
-71.08dBm RSSI 14.18dB CINR Reus1 24.76dB CINR Reuse3