آسیاتک تو نامحدود چطوره؟سرویس برنزی سرعتش چنده؟
Printable View
آسیاتک تو نامحدود چطوره؟سرویس برنزی سرعتش چنده؟
کاش واقعی می کردن. سرویس 2 مگ محدود باید 200 تا 250 واقعی بده اما در بهترین حالت صبح 120 تا از خارجی میده یعنی دزدی .نقل قول:
نه دیگه مهدی جان اشتباه نکن . اتفاقا نشان برتر برای شرکتی هستش که دستورات را بهتر اجرا کنه و فرمان پذیرتر باشه و در راستای اهداف اینا باشه. یعنی قبل عید چندوقت سرویس خوب بده بعد جیب ها که پر شد پینگ بره بالاتر و پهنای باند خارجی بیاد پایین و هر کس تو این زمینه پشتکار بیشتر داشته باشه اول میشهنقل قول:
دقت کردین هر چند وقت یکبار اینا با هم هماهنگ می کنن مثلا آسیاتر میگه نوبت منه پول به جیب بزنم یه تبلیغ چندماهه و بعدش خرابی بعدش های وب اومد وسط الانم شاتل اومده و چرخشی هستش.
خوب من هم دارم یک هفته این مشکل و میگم شکایت هم کردم اما فایده ای نداره.نقل قول:
به غیر از 1 مگ و 2 مگنقل قول:
رو سرعت عادی آپ کردن
وقتی روش درستی برای نظرسنجی و بررسی افکار عمومی وجود نداشته باشد ،نقل قول:
وقتی هرج و مرج و بی قانونی و فقدان نظارت باشد ،
وقتی قاضی و شحنه و دزد باهم شریکند ...
وقتی ...
...
..
.
البته که برای هم نوشابه باز می کنند و به هم مدال می دهند ،
کف و هورای بلند برای آقای رئیس ج... و میراثش !:33:
شکایت نکردی شما؟
میخوام اسیاتکو جمع کنم باید چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه خطو ازاد کنن ؟ ( حوصله حرفیدن با پشتیباتی مزخرفشونو ندارم واسه همین اینجا پرسیدم )
نظر اساتید در مورد مخابرات تهران چیه ( مرکز سعادتمند ) احتمالا مرکز شلوغی باشه نپرسیدم اما حدس میزنم شاید اصلا اینترنت ندن ولی اِنی وِی :n22: بعد خطری نیس مخابرات ؟ قیسبوک میریم سربازای گمنام نیان بگیرنمون ؟
من که با پینگ کار ندارم اما ناموسا از بعد 1 دَنه فیلم دانلود نکردم خیلی دوشواره ادامه این وضعیت ... سرعت شبانه مهمه برام
تخلیه نباید زیاد طول بکشه
درخواست رو می دن به مرکز خط جمع میشه
به پیگیری خودتونم ربط داره
یه چیز که فهمیدم اینه که اینا دارن به ما اینرنت ملی میدن.( کمی هم اینرتنت بین الملل میدن به بهانه اینکه اینترنت بین الملل خریدیم)
چرا؟! چون اگه توجه کرده باشید اینا صبح در تایم اداری وضعیت پینگ + اینرتنت بین الملل رو خوب میکنن تا ادارات و... دچار مشکل نشن و بعدش اینرتنت بین الملل رو محدود میکنن مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست مربوط میشه به تایم اداری که اوضواع نرماله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا دارن کم فروشی اینرتنت بین الملل میکنن!!
ربطی هم نداره بگیم speedtest سرعت تک کانکشن رو نشون میده و از این بحثا......
100% درست میگی من خودم امروز تجربشو کردم