دست نوشته های امیر قلعه نوعی (58)
یک شنبه 03 / 09 / 87
می مانم و تیم را درست می کنم .
جمعه روز بدی بود.یعنی راستش رابخواهیدازهمان وقتی که متوجه شدم مسابقه با روز تولدم همزمان شده دلشوره داشتم .قبلا نوشته بودم که بازی دیگری را در همین روز فکر کنم سه ، چهار سال پیش باختیم.نمی دانم چرا این طورنگران بودم بعد ازتمرین روز پنجشنبه جلسه فنی که گذاشتیم صمدگفت تیم خیلی خوب است.به او گفتم قبول دارم که خوبه اما باید روز بازی ببینم چی در می آید.همین طوری نمی شود گفت که چون خوب تمرین کرده ایم حتما برنده می شویم.اصولا به دنبال بهانه نبوده ونیستم ولی تیمی که آخرین بازی را پیش از تعطیلات برگزار کرد با این تیم قابل مقایسه بود؟ماتمام کارهای لازم راطی این مدت انجام دادیم تا از روندمان دورنشویم اما... ظهرفیلم بازی رادر باشگاه دیدم.فکرکنم دیگر لازم نباشد بحث داوری راوسط بکشم.موقعی که من گفتم گل ما سالم بود فیلم را ندیده بودم والان در "استقلال جوان" خواندم که کارشناسان همین نظر راداشته اند.به راحتی با احساسات هوادارن میلیونی استقلال بازی می کنند وبعد می گویند اشتباه شده است.صبرماهم اندازه ای دارد چون سکوت می کنیم باید امتیازات حساس را همین طوری از دست بدهیم.من دیگر دراین باره حرف نمی زنم وباشگاه پیگیر این قضیه خواهد بود.درکنارهمه این مسائل خودتیم هم ایراداتی دارد.درواقع برنامه های ما اصولا انجام نشده.شما حساب کنید حریف چند موقعیت حتمی گل داشت و ما چقدر . مالکیت توپ در فوتبال اهمیت دارد ولی بایدبه نتیجه برسد.درتمرینات روزهای آتی روی این قضیه کار می کنیم.
دوستان پرسیدند قضیه امارت و حضورم در تیم النصر چیست.باید بگویم داستان تازه ای نیست به چند ماه پیش بر می گردد وبعداز آن صحبت جدیدی نشد.من با هوادارن عهد بسته ام که تیم را قهرمان کنم وتا آن موقع جائی نمی روم.
مطمئن باشید از امروز بیشتراز همیشه تلاش می کنم تا استقلال را به جایگاه واقعی اش برسانم.
می مانم وتیم را درست می کنم.