یه کاربر میگه قراره نامحدودا برگردن به قیمت قبل بعد فرشاد میگه نه دارن صحبت می کنن که حذف بشن !!! حالا تکلیف چیه ؟ :23::n02:
دیروز پرسیدم کسی جواب نداد سرویس های 5 و 10 مگ هم شبانه دارن ؟ هر 4 اپراتور ؟؟؟ :n16:
Printable View
یه کاربر میگه قراره نامحدودا برگردن به قیمت قبل بعد فرشاد میگه نه دارن صحبت می کنن که حذف بشن !!! حالا تکلیف چیه ؟ :23::n02:
دیروز پرسیدم کسی جواب نداد سرویس های 5 و 10 مگ هم شبانه دارن ؟ هر 4 اپراتور ؟؟؟ :n16:
کسی هم هست از مخابرات راضی باشهنقل قول:
دوستان به غیر از این شرکت ها adsl2توی اهواز هم شرکت دیگه هست توی اهواز
پارس-مخابرات-شاتل-های وب -اسیا تک-صبا نت-پیشگامان-فن اوا
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
بچه ها شبانه ها برگشتن مال ضحی ؟ خسته شدم از نت نامحدود :n21: رو کدوم سرویسا شبانه گذاشتن ؟
با اون وارد میشم، ولی تو سیترا نمیتونم شارژ کنم، تو همون IBSng هم نیمتونم تمدید کنم. فقط تلفنی و کارت به کارت...نقل قول:
خط سالمه، قطعی از اینترنته نه خط DSL قبلا لینک هم میرفت ولی الان لینک وصله و مثلا صبح حدود 7-8 ساعت اینترنت قطع بود.نقل قول:
منم دقیقا همینجوری هستم...نقل قول:
06113372525 داخلی 1 البته بعضی اوقات واحد فروش رو حذق میکنن... فقط پشتیبانی یا گذاشتن پیام.نقل قول:
های وب که خوبه. طرح فشفشه... پینگش خوب نیست؟نقل قول:
نت نامحدود خستگی داره؟ :n04: خیلی حوصله داری شارژ بخری هی... :n27:نقل قول:
بچه ها میگم من الان چند روزه نتم قطع میشه بعد زنگ میزنم پشتیبانی میگه که مودمتو خاموش کن 1 ساعت بعد روشن کن. بعد من خاموش میکنم درجا روشن میکنم اینترنت وصل میشه. درصورتی که قبل از اینکه زنگ بزنم پشتیبانی 20 بار خاموش روشن میکنم ولی وصل نمیشه
آخرشم میگه مشکل از اینجا نیست. یعنی اینا نت منو قطع میکنن که خودشون استفاده کنن ؟
واقعا حروم خوریه!
نه مشکل از مخابراته .باید 20 دقیقه مودم خاموش باشه تا بعد بتونه ای پی بگیره.نقل قول:
ضحی هست گمونم.امشب برای دوستان 5 مگ رو ساعت 2 تست میزنم ببینم حجم کم میکنه یا نهنقل قول:
سلام
من همین الان با اپراتور صحبت کردم دانلود رایگان شبانه نداریم:n04:
ولی دیشب که بعد از ساعت 2 دانلود گذاشتم ، از اعتبارم چیزی کم نکرده :n13:
اگه تونستی امشب یا فردا صبح خبرم کن میخوام سریع برم تمدیدش کنم.ممنون.:n16:نقل قول:
خودشون که گفتن دانلود شبانه تا 2مگ اضافه شده ولی اکسین میگه اگه اضافه بشه برا همه ی سرویس ها اضافه شده حتی برای 5و10مگ ولی ضحی میگه فقط تا 2مگ اضافه شده!:n13: