ساعت 4 بعد از ظهر
سرعت سرورهای خارجی داغون به همراه قطع و وصلی مشخص شده.یعنی هر 1 دقیقه وصل بیست ثانیه قطع
Printable View
ساعت 4 بعد از ظهر
سرعت سرورهای خارجی داغون به همراه قطع و وصلی مشخص شده.یعنی هر 1 دقیقه وصل بیست ثانیه قطع
البته یکی از مزایای مخابرات اینه که فیس بوک فیلتر نیس
منم شب گذشته قطعی داشتم.می دیدم که چراغ ADSL خاموش میشه.
من یکبار به این 195 شکایت کردم و جواب هم گرفتم.البته همراه با شگایتم روزی نبود که به پشتیبانیه مخابرات زنگ نزنم و تا طرف نمی رفت به نماینده ی گلدنت نمی گفت من بی خیال نمی شدم.و همیشه هم بهم میگفتن که آقا شما باید منتظر باشی.این نماینده ی گلدنت هم جواب نمیده.
آخر سر به من 2 گیگ دادن.در واقع باید 3 گیگ میدادن اما بازم خوب بود.اما سایت بازرسیه مخابرات از همه بدتر جواب میده.
طرف زیر بار نرفته بود.من گفتم شما خوبی.شما راست میگی.
می دونم مخابرات از همه نامردتره.اما پاشید برید دفتر ملک جعفریان
یا به گوشیش زنگ بزنید.
خلاصه برید و صدارو هم ضبط کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n06:[/IMG]
طرح خانواده که دقیقا مثل خانواده هستش یک روز توپه توپه نا 6 مگ یک رو زهم اوضاع خرابه 0.5 مگ وی =ی ان وصله 5 دقیقه بعد[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :4:[/IMG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12:
اینترنته ما داریم
حالا اینو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) Hong Kong
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The country with the fastest internet speed in the world is Hong Kong. Topping our list with with a whopping internet speed with an average speed of 65.4 megabits per second. Their internet speed has increased by 21% from the previous year. This almost 4X
the global average.2013
الان برنامه ریزی 100 مگ دارن ماهی 15 دلار نا محدود
بگذریم از تست 1 گیگا بیت گوگل در بعضی ایالات امریکا
کلا امروز مشهد اینترنتش مشکل داشته:n09:
امروزم مشکل داشته عموما قطعی های پراکنده و سرعت پایین در بعضی مواقع:n15:
پست قبلی ویرایش شد.
بچه ها یه سوال: من یه سری دانلود از مدیا فایر دارم پس قبل 1 میام لینک هارو تو صف دانلود میزارم و تمام.حالا مشکل اینجاست که لینک های مدیافایر(mediafire.com) نسبت به آیپی حساس است یعنی اگه آیپیت تغییر کنه لینکا دیگه کار نمیکنه و می دونید که مخابرات شب تا صبح 2 3 بار قطع و وصل میشه حالا چه راه کاری میتونید بدید تا این مشکل حل بشه؟
این مخابرات حروم خور .امروز باز داره چیکار میکنه.از صبح سرعتم رو20قفل شده.لعنتی ها پول سرعت 256 رو میگیرن یه ماهه سرعتم از 100بیشتر نشده. الانم ک نهایت رو بیست دان میکنه
آره شاید فقط همین یک مزیت رو داره.نقل قول: