من از مسئول منطقمون پرسیدم.نقل قول:
گفت به هیچ عنوان دان استریم رو شب کم نمی کنیم افت سرعتتون برای شلوغی هست .
دارن حقت رو می خورن . زنگ بزن بگو و پیگیری کن. وقتی 2 مگ خریدی دیگه دان استریم رو کم کردن فحش هست.
Printable View
من از مسئول منطقمون پرسیدم.نقل قول:
گفت به هیچ عنوان دان استریم رو شب کم نمی کنیم افت سرعتتون برای شلوغی هست .
دارن حقت رو می خورن . زنگ بزن بگو و پیگیری کن. وقتی 2 مگ خریدی دیگه دان استریم رو کم کردن فحش هست.
نه دوست عزیز پارتی نمیخواد سریع رسیدگی میکنن :11:نقل قول:
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
اره اصلا بحث شلوغی نیست خودشون اتوماتیک تنظیم کردن که سرعت ها کم بشهنقل قول:
دان استریم که شب ها واسه من تغییر نمیکنه ولی سرعت افتضاح میشه
زنگ هم میزنی همینایی که شما میگی رو میگن و باید بسوزی و بسازیی :23:
بچه ها این سرویس های POL-128-8G مقدار BURST روی چند هست ؟
من الان GP1-9X1 دارم که 256 هست و مقدار BURST روی 1024 هست ! میخوام ببینم ارزش داره سرویسمو با POL-128-8G عوض کنم ؟
سلام
آقا کسی از مرکز تلفن ابوذر سرویس داره میخام ببینم سرعت 256 و 512 تو شب چقدره؟
سوال دومم اینه که آیا کار درستی هست که من از سرویس 128 4گیگ که شبی 1 گیگ دانلود دارم برم به سرویس بالاتر ؟ یعنی فرقی میکنه.
اگه به سوالم جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم:46:
تو سایت پارس فقط سرویس های pol هست . این کد هایی که برای سرویس هاتون میگید از کجا میارید ؟ :31:
دوستان اینجا کسی هس که با پارس انلاین میره xbox live؟؟من یه مشکل عجیب دارم تا 2هفته پیش راحت میرفتم لایو...الان نمیدونم پی شده میره لایو ولی به سرورای بازی ها کانکت نمیشه؟؟؟به پشتیبانی ام زنگ زدم گفتن پکیج گیمینگ رو براتون باز کردیم ولی هیچ تفاوتی پیدا نکرده.....کسی هست کمک کنه؟؟؟
اصلا این کارو نکن POL همش ضررهنقل قول:
سرویس های سابق هست که کاربران قدیم می تونن سرویس سابقشونو تمدید کنننقل قول:
تو سایت پارس فقط سرویس های pol هست . این کد هایی که برای سرویس هاتون میگید از کجا میارید ؟
به نظرم فعلا با همین سرویس حال کن، من همین سرویسی که شما داری را دارم و تا حالا هیچ مشکلی نداشته.نقل قول:
سلام من میخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم و فقط پینگ برام مهمه!!
پینگش چطوره؟
میشه لطف کنید از این آی پی پینگ بگیرید ببینم چطوریه؟ مرسی: 84.47.231.10
جای ترافیک ارسالی با دریافتی رو توی گزارش مصرف عوض کردند هرچقدر دان کنیم رو میزنن به حساب ترافیک ارسالی ، سند کنیم میزنن ترافیک دریافتی :20:
آفرین پارس آفلاین یه تغییرو تحولی دادی بالاخره، چقدر باشعورند یه مشت اسکول