دوستان تفاوت شباهنگ یا حرفه ای تو چیه ؟
Printable View
دوستان تفاوت شباهنگ یا حرفه ای تو چیه ؟
والا من طرح شباهنگ دارم . ماهیانه 3 گیگ میده به قیمت 8100 تومن . از ساعت 3 تا 9 صبح هم تخفیف 80 درصد داره .نقل قول:
طرح حرفه ای 99 درصد تخفیفه . ولی فکر کنم ماهیانه مبلغ بیشتری باید پرداخت بشه . کمترینش فکر کنم ماهی 17000 تومن باشه .
شباهنگ و حرفه ای جفتشون 99 درصد تخفیف شبانه داره منتهی حرفه ای 2 تا 7 یعنی 5 ساعت ولی شباهنگ 3 تا 9 یعنی 6 ساعت.نقل قول:
کسی مشکل قطعی مکرر اینترنت داره ؟ چراغ ADSL مدام خاموش و روشن میشه.
اگه طرح شباهنگ پیش پرداخت داشته باشین تخفیف 99 درصد داره . اگه پس پرداخت تخفیف 80 درصد .نقل قول:
نه . من مشکلی ندارم . احتمالا پورت شما مشکل داره . از مخابرات باید پورت را جابه جا کنن .نقل قول:
دوستان تو سیتی سنتر مخابرات یه غرفه زده
منم دیدم طرحم آخراشه گفتم برم ببینم طرح تمدید میکنن یا نه ،
بعد که زد تو سیستم طرح اومد بهم گفت طرحت قدیمیه دیگه تمدید نمیکنن ! :n04:
طرحم اینه
نام تعرفه : اينترنت کمپين تابستان - پاييز 93 3G-2048K - با2Gماهيانه رايگان
شبانه 1 تا 7 داره 100% رایگان
2020 هم زنگ زدم همینو کفتن
گفت مرکز هم بری همینو بهت میگن :n34:
طرح شباهنگ اگه بگیرم 1 ساله 150 تومن ، بعد هر گیگ اضافی همون 3 تومن باید بخرم؟ طرح دلچست براش فعاله؟
چه خبر بدی!!!نقل قول:
منم طرح فردا روز اخرشه و قصدم بود صبح برم تمدید (همین طرح شما رو دارم)
با این حساب تمدید نخواهند کرد
باد برم سراغ طرح جایگزین که هیچکدومش به درد نمیخوره و فقط همون طرح حرفه ای هست که 99 درصد رایگان داره
حالمون گرفته شد
من تازه این طرح رو هم برا محل کارم خریده بودم و هم خونه که فردا جفتش به پایان میرسه
یه چیزی هست کلا خیلی وقته دانلود شبانه نداشتم ولی از نظر روانی همیشه خیالم راحت بود هر وقت بخوام دانلود کنم شبانه دارم از الان به بعد دیگه این حس تموم میشه!!!(امشب شب اخره!!)
نقل قول:
جالبه نا محدود هم نمیدن خط هم DLC هست انحصاری مخابرات یعنی آدم باید بره بمیره دیگه با این وضعیت !
به یارو میگم 100% رایگان میخوام میگه 1% که چیزی نیست ، بهش میگم اگه چیزی نمیبود که 99% نمیزاشتن که
شبی 23 گیگ دانلود میکردما :n34:
جالبه اینا هجمی واسشون حساب نمیشه فکر کنم
یعنی پورت رو با یه سرعت مشخص برای یه مدت کرایه میکنن بعد تقسیمش میکنن میدن به شرکت ها اونا هم باز تقسیم میکنن بین ملت ،
ساعت 1 تا 7 کی آخه بیداره که بخواد استفاده کنه ! بزارید ما دانلودمونو کنیم عجبا !
زنگ زدم آسیاتک میگم طرح نامحدود 2 مگ رو میخوام که سایتتون زده ماهی 40 هزار تومن بهم میگه اون مال تهرانه ما همونو میدیم ماهی 435 هزار تومن !!!!!! خودشم میخندید:n03:
حالا شما برو مرکز حضوری ، منم میرم شاید تمدید کردن اینا که خدا هم از کاراشون سر در نمیاره
ای بابا . برید یه طرح شباهنگ یا حرفه ای بگیرید و استفاده کنید . اینقدر سخت نگیرید . از اینترنت لذت ببرید . از زندگی لذت ببرید . البته مقصر این شرکت ها هستن . الان در کشورهای غربی اینترنت نامحدود با سرعت عالی . ولی اینجا 90 درصد وقت ما صرف درگیری با شرکت هاست . در واقع هیچوقت نمیتونیم طعم یه اینترنت خوب رو یچشیم .نقل قول: