1 ماهه برای من سرعت افتضاحه افتضاح در حد دیال آپ هم نیست :n34:-اصفهان 2 مگ پایه
Printable View
1 ماهه برای من سرعت افتضاحه افتضاح در حد دیال آپ هم نیست :n34:-اصفهان 2 مگ پایه
شما کجای اصفهان هستید؟نقل قول:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
واسه من قطع بود از 6 تا الان .و الان که اومده افتضاح شده
اینترنت من ساعت 11 شب قطع شد و رفت تو صفحه ای که اعلام میکنه اعتبار تموم شده ولی وارد صفحه حساب کاربری نمیشد . ارور میداد. از اینترنت adsl دوستم استفاده کردم اونم مرخص بود بعد از سه ساعت اینترنت خود بخود وصل شد.
ماذا فازا؟ !!
از دیشب داغون شده و دیر وب باز میکنه دوباره، واتس اپ هم دیر پیاماش میره . واس شما چی؟؟
مال من خوبه
تقریبا یه ماهه که سرعت خیلی خیلی پایینه شبا که دیگه تقریبا قطعه قبلا هرشب بیشتر از سه گیگ دانلود میشد الان 500مگ به زور دانلود میشه (2مگ دارم از اصفهان) ینی ممکنه درست بشه یا دیگه از این به بعد وضع همینه؟:n03:
ساعات رایگان از 2 تا 7 برای من حساب کردن مگه از 2 تا8 و نیمه دوم سال 1 تا 7 نبود:n04:
ای تو اون روحت ایرانسل
من 14 ماه هست وایمکس ایرانسل دارم ، هنوز یکبار هم مشکل سرعت نداشتم ، در حال حاظر هم برای وبگردی مشکلی ندارم ، چند مدت مشکل داشت که با چیز پی ان حل می شد و بعدا درست شد ، الان هم که دارم تایپ میکنم وبگردی مشکلی نداره .
روی تجربه ی خودم میگم ، احساس میکنم بیشتر مشکل دوستان بر میگرده به آنتن دهی مودم و اینکه مودم را کجا گذاشتید .
چیزی که میدونم هر چی موانع اطراف مودم شما کمتر باشه ، مثل درخت و ساختمان و مخصوصا شاخ و برگ درخت و چوب ! سرعت شما بهتر میشه ، در وبگردی صفحات بهتر لود میشه و نوسان سرعت شما به حداقل خواهد رسید .
الان مودم FM130 دارم و قبلا که مبین نت داشتم مودم BM632W داشتم ، این مودم ها فوق العاده با درخت و برگ سبز مشکل دارند ، و آنتن دهیشون به شکل چشمگیری تحت تاثیر قرار میگیره .
من از اول که میخواستم وایمکس بخرم میدونستم در پوشش ضعیف وایمکس ایرانسل هستم ، براساس نقشه های سایت ایرانسل که نشون میداد در منطقه زرد رنگ هستم ، یعنی پوشش داخلی ضعیف و پوشش خارجی خوب
من مودم را در اتاق تست کردم ، در حیاط هم تست کردم و البته در پشت بام هم تست کردم !
من اگر مودمم را بیارم داخل اتاق همین مشکلات شما را پیدا میکنم و اونوقت هیچ کسی نمیتونه به من کمک کنه جز خودم!
دوتا تصویر میگذارم ببینید من چکار کردم و اگر احساس میکنید مودمتون جای خوبی نیست به فکر باشید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم مدل FM130 هست ، که دو تا جعبه پلاستیکی برداشتم ( جعبه شیرینی یزدی ) و یکی از جعبه ها را برای تابستان و دیگری را برای زمستان طراحی کردم .
جعبه مخصوص زمستان فقط دو تا سوراخ ریز پائینش داره برای عبور سیم برق و دیتا و تمام !
دور مودم را در زمستان حوله میگذارم و میذارم داخل جعبه ، پشت جعبه هم بست ساختم و سفتش میکنم به میله ی آنتن ، اطراف مودم را هم فیبر گذاشتم ( اگر اسمش را درست گفته باشم ) همینایی که داخل کارتن لوازم الکترونیکی هست ، به این خاطر که اصلا گرم نمیشن و حرارت ازشون رد نمیشه ، یعنی مثل یک عایق عمل میکنند ، همینطور آب ازشون رد نمیشه و در مقابل نفوذ آب بهترین گزینه هستند ! همچنین هیچ تاثیری روی آنتن دهی مودم ندارند ، حال اینکه اگر فلز یا چوب بود آنتن دهی را خراب میکرد .
برای تابستان هم از جعبه ی دیگری استفاده میکنم که پشتش یک فن 8 سانتی قرار دادم و در تابستان فن را روشن میکنم که تهویه انجام بشه ، اگر به عکس دقت کنید زیرش را هم باز گذاشتم که هوای وارد شده خارج بشه .
به هیچ عنوان باران در این اختراع :n02: نفوذ نکرده و نخواهد کرد ، حتی از اون قسمت فن هم باران عبور نمیکنه اگر جهت مودم را درست تعیین کنید و سفت کنید ، چون بارش باران با ورزش باد هماهنگ هست ، سمت مخالف باشه باران هم وارد نخواهد شد ! الان 14 ماه هست که با همین ابداع ساده نه مشکل آنتن دهی دارم ، نه کندی و نه سرعت !
توصیه هم میکنم مودم را بهترین مکانی که میتونید قرار بدید .
میزان RSSI بسیار مهم هست و بر میزان CINR ارجحیت داره ، مودم به صورت اتوماتیک وصل میشه به دکلی که CINR بهتری داره ولی این CINR روی سرعت و پینگ شما اثری نداره ، من به دکل هایی وصل شدم که میزان CINR بین 5 و 6 بوده ! اما سرعت مشکلی نداشته چون میزان RSSI مطلوب بوده .
به دکلی وصل بشید که RSSI بهتری به شما میده ، که همانا باشد که رستگار شوید !:n31:
موفق باشید:n40: