شاید مشکل از بازی ها باشه یا پچ یا کرک لازم داشته باشه.
رو دکستاپ کلیک راست کن و properties رو بزن و سپس از گزینه ی اخر رو از بالا بزن. و سپس یه جا عددی مثل 1024X768 نوشته این عدد رو تا اخر بالا ببر و مثلا یکجا نوشته 16bit اون رو تا اخر بالا ببر
Printable View
شاید مشکل از بازی ها باشه یا پچ یا کرک لازم داشته باشه.
رو دکستاپ کلیک راست کن و properties رو بزن و سپس از گزینه ی اخر رو از بالا بزن. و سپس یه جا عددی مثل 1024X768 نوشته این عدد رو تا اخر بالا ببر و مثلا یکجا نوشته 16bit اون رو تا اخر بالا ببر
از کرک که نیست..بازیها ماله شرکتهای معروفه..نقل قول:
واز چند شرکت..
تنظیماتم رو آخرین حدشه..
احتمالا یه چیزی مثل پچ می خواد چون خیلی از بازی هایی که شرکت های معروف زدن پچ می خواد. مثلا call of duty 6
فکر نکنم مثلا همین call of duty 6 را با آخرین تنظیمات بازی کردم..هیچ مشکلی نداشت..
با سلام به مدیر محترم. من تو اجرای بازی مشکل دارم. بازی رو نصب کردم و بعد اجراش میکنم حدوداً 1 الی 2 دقیقه طول میکشه تا میره تو بازی. بعد لوگو و فیلمهای تبلیغاتی بازی میآد. و صفحه سیاه و با موزیک بازی باقی میمونه. وقتی که Enter رو میزنم موس مخصوص بازی مییاد و دیگر هیچ :41:
چند تا کرکم امتحان کردم ولی باز همون مشکل رو دارم. قسمت Hardware Test خود بازی هم تمام سختافزارامو تیک زده.
خوب کسی پچ نداره بده به ما؟
حالا بازیه چی هست؟نقل قول:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
پچ رو اپلود کنم بعدش می زارم.نقل قول:
بازیهایی مثل Metro و Borderlands و Aliens VS Predator و Grid , TestDrive امروزم Battlefield Bad Company 2 گرفتم اونم مشکل داره..نقل قول:
حالا بازیه چی هست؟
هر چی هست مربوط به گرافیک بازی یا کامپیوترته
این لینک پچ call 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
محل ریختن پچ
محل نصب بازی>englis_zone