سلام دوستان من قصد خرید linksys wga120N را داشتم اما شنیدم که این مدل به طور رندم مشکل داره از اساتید این حرفو تائید میکنن؟
کلا این مدل بهتره یا TPLink w8961 Nd ؟
Printable View
سلام دوستان من قصد خرید linksys wga120N را داشتم اما شنیدم که این مدل به طور رندم مشکل داره از اساتید این حرفو تائید میکنن؟
اینجوری یکم مشکوکه ، مشکل از لپ تاپ که نیست؟! من لپ تاپ قبلیم کارت شبکه اش شکل داشت و برقش قطع میشد ، و کللللی سر کار بودم ، بعد از چند وقت فهمیدم که مشکل اون بوده و نه مودم . . .نقل قول:
1- این مودم ها راحت تا 15 یوزر رو ساپورت میکنن ،نقل قول:
2- یه واحد مسکونی-تجاری رو راحت کاور میکنه ، مخصوصا اگه به نسبت وسط قرار بگیره. تو ارتفاع هم طبقه ی بالا و پائین هم کاور میشن ، ولی فقط در محدوده بالا و پائین خود مودم. ولی بسته مکان قرارگیری و نوع دیوارها حتی میتونه تا حیاط رو هم کاور کنه.
مودم من Asus-Wl600g هستش ، و تو طبقه ی دوم خونست. تو پیلوت و حیاط هم پوشش میده و حتی تو دفتر یکی از دوستان که کوچه بالائیه ، یعضی لپتاپ ها بهش راحت کانکت میشدن! که البته اطرافش رو کاملا خالی کردم.
خلاصه این که برای دفاتر کاری عالی جواب میده ، مشکلی ندارید . ..
با سلامنقل قول:
خیر . این مدل مودم هیچ مشکلی نداره
مدل linksys که مورد نظرتون هست بهتره
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مودم tp-link مدل td-w8101g این مدل وای فای ساپورت میکنه من میخوام با گوشی تلفن همراه به اینترنت وصل بشم مشکل اینجاست که تلفن همراه شبکه وای فای را پیدا میکنه و کانکت هم میشه فقط مرورگر موبایل صفحه ای را باز نمیکنه و پیغام
no gateway replay میده در ضمن با اینکه مودم رو روی حالت PPPoA/PPPoE تنظیم کردن ولی باید با کانکشنی که خودم تو ویندوز ساختم وصل بشم و مودم به صورت اتوماتیک وصل نمیشه وقتی مودم روشن میکنم وارد ویندوز 7 میشم روی کانکشن(آیکون کنار ساعت سیستم) یک مثلث زرد رنگ داره چطور میتونم بدون کلیک کردن روی کانکشن به اینترنت وصل بشم و مودم اتوماتیک وصل شود ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
دوستان برای اینترنت مخابرات این مودم خوبه سفارش بدم؟
TP-Link ADSL2+ Modem Router TD-8840T
سلام.نقل قول:
آره TP-Link مودم خوبیه.
یعنی چی "بینهایت وایرلس" ؟؟؟؟؟نقل قول:
مشخصات فنی مودم وایرلس ESPOD MDW 4024
مشخصات فنی مودم سیمی ESPOD MDW 1102کد:http://www.espod.net/products_item.aspx?id=17
کد:http://www.espod.net/products_item.aspx?id=16
دوستان سلام
من وايمكس ايرانسل دارم كه مودمش outdoor هست كه ميخوام اينترنت رو به ساير دستگاهها share كنم .
يعني فقط روتر ميخوام يعني مودم+روتر نباشه .
خلاصه يه روتري ميخوام كه حداقل شرايط زير رو داشته باشه .
1. كيفيت خوب و قيمت پايين و مناسب براي استفاده هاي خانگي .
2. يه پورت usb هم داشته باشه كه بتونم هارد اكسترنال رو به اشتراك بذارم از مدل RT-N13U زياد خوشم نيومده چون هارد با فرمت NTFS رو نميشناسه !!!
3. وايرلس هم داشته باشه .
اگر قيمت هم بدين ممنون ميشم !!!
TP-LINK W8960N
چطور میتونم کاری کنم که مودم موقع روشن شدن به طور اتوماتیک به اینترنت وصل بشه
و اینکه چراغ اینترنت روی مودم روشن نمیشه
با کانکشن ویندوز به اینترنت وصل میشم چطور تنظیمش کنم که اتوماتیک وصل بشه (مودم بدون نیاز به کامپیوتر به اینترنت وصل بشه)
؟؟؟؟؟؟؟؟:41: