15تومننقل قول:
ولی به نظر شما سرعت نباید حداقل روی 350 باشه؟
اون تست سرعتی که گذاشته بودی(3.23mgدان)جریانش چیه؟
راستی مودم شما چند خط آنتن میده؟
Printable View
15تومننقل قول:
ولی به نظر شما سرعت نباید حداقل روی 350 باشه؟
اون تست سرعتی که گذاشته بودی(3.23mgدان)جریانش چیه؟
راستی مودم شما چند خط آنتن میده؟
سرعت که باید بهتر از این هاباشه ولی تو واقعیت هیچوقت از این خبرها نیستنقل قول:
همونطور که اونجا هم گفتم این سرعت فقط مربوط به ساعت 8 تا 11 صبح هست که همه IDMهاشون رو خاموش می کنند :31:
من گلستان هستم و همه پارامترهای مودمم خوبه ولی سرعت خیلی عالی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تازه یه 20 گیگ یکساله خریدم
نمیدونم چجوری حساب میکنن که کمتر از 10 روز 1 گیگ مصرف کردم.
جرات دانلودم که نداشتم
فقط وبگردی بودش.اونم در طول روز زیاد نبودش
خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
یعنی اگر غیر از این مدل باشه نمیشه تبدیلش کرد؟
بچه ها به نظر شما چرا من مشکل سرعت دارم : میدونین پارسال طرح 1 ساله 512 خریدم سرعت دانلودش 60 تا 70 بود (انتن دهی کامل بود و به گفته ی نماینده شرکت تو جای خوبی واقعم) اما واسه دوستم که از یه نمایندگی دیگه ی مبین نت گرفته بود سرعتش بین 80 تا 100 بود البته طرحش ،همون طرح بود ،به نظر شما ممکنه اون نماینده هه مودم رو انگولک کرده باشه یا اصلا راهی هست واسه دستکاری مودم به منظور بهبود سرعت؟
اقا وبگردی رو دست کم نگیریا ،خیلی از ترافیک با وبگردی مصرف میشه مثلا من با رفتن به سایتهای دانلود فیلم خیلی حجم از دست دادم به خاطر کاور های پر حجمی که برای فیلم میذاشتن اونم فرض کن 15 فیلم تو یه صفحه هر کدومشون عکس 400 کیلوبایتی هم اگه داشته باشن 15 تا 400 تا میشه 6000 کیلوبایت یعنی تقریبا 5.5 مگ ،حالا این واسه یه صفحش بود بنرهای تبلیغاتی و ... بماند فیس بوکم به دلیل لود شدن عکسهای زیاد ترافیک زیادی میبرهنقل قول:
من خودم ad block رو تو کروم نصب کردم + فیلمارو تو فایرفایکس میگیرم چون نمایش عکس رو غیر فعال کردم فیس بوکم کلا با گوشی میرم.کلا کنترله خوبیه
با این ترافیک های جیره بندی شده، داشتن گوشی وایرلس دار موهبت بزرگیه. این حجما کفاف وبگردی رو هم نمیدن، چه برسه دیدن کلیپ آنلاین!نقل قول:
اینها پروتوکلهای امنیتی رمزگذاری برای وایرلس هست. WAP حالت پیشرفته تر WEP است که بعد با افزودن یک رمزگذاری دیگه به WAP2 تبدیل شده.نقل قول:
تو مطلبی که به تاریخ سال 2007 پیدا کردم نوشته:" همه روترهای وایرلسی که امروزه ساخته میشوند باید از رمزگذاری WAP2 پشتیبانی کنند."
تا انجا که من میدونم WEP برای کسانی که هکر باشند قابل شکستن هست و میشه دسترسی پیدا کرد؛ ولی WAP2 را نمیتونند بشکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زبان ساده (انگلیسی) تفاوت میان آنها را توضیح میده.
الان من با سرعت 2 مگ که گرفتم در حال حاضر با اینترنت دانلود منیجر ماکزیمم سرعت دانلودم 16kbs هست!!!!:sq_21:
خدایا به کی میشه شکایت کرد من به زور می تونم بعد 2-3 دقیقه یه صفحه باز کنم اونم با سرعت 2 مگ