160 پهنای باندش بیشتره . فقط همین . وگرنه از نظر کارایی تفاوتی نداره . تو وایرلس واست مهمه یا میخوای بیسیم شبکه کنی ؟ اگه شبکه واست مهم نیس d link 2640 بگیر . هم 4 تا پورت داره . هم وایرلس . قیمتش هم خوبه .نقل قول:
Printable View
160 پهنای باندش بیشتره . فقط همین . وگرنه از نظر کارایی تفاوتی نداره . تو وایرلس واست مهمه یا میخوای بیسیم شبکه کنی ؟ اگه شبکه واست مهم نیس d link 2640 بگیر . هم 4 تا پورت داره . هم وایرلس . قیمتش هم خوبه .نقل قول:
یعنی جفتشون روتر دارن و اون دیلینکه نداره؟نقل قول:
راستی منظورتون از پهنای باند چیه ؟ جفتشون که استاندارد ان را ساپورت میکنن.
بچه ها من عجله دارم لطفا یکی بگه مودم TP-link TD-8961ND باید دو طبقه رو ساپورت کنه یا مودم من مشکل داره که اصلا آنتن نمیده
فاصله خیلی کم هم هر چند دقیقه یه بار قطع میشه...
کسی نبود؟؟
مودم ASUS مشکلش معلوم نشد! چند دقیقه یکبار قطع میشه و باید مودم ریستارت بشه تا دوباره کانکت بشه!
1- اکسس پوینت (نقطه ی دسترسی) برای وصل کردن چندین سیستم به شبکه هستش و اگه بعنوان Rang Extender استفاده بشه ، میتونه سیگنال هاب ضعبف شده ی یه شبکه وایرلس رو دوباره تقویت کنه تا محدوده تحت پوشش رو گسترش بده. ولی تو این مودم ها کار اکسس پوسنت همون وصل کردن چندین سیستم به مودمه.نقل قول:
2- این موضوع که در نزدیکی مودم هم قطع میشید ، غیر طبیعیه، وقتی قطع میشه ، فقط اینتنت قطع میشه یا کلا شبکه رو گم میکنه؟
3- با کابل هم هر 3-4 دقیقه قطع میشین یا دائم وصله؟
وقتی با پی سی وصلم قطعی ندارهنقل قول:
ولی با وایرلس که وصل میشم یه بار اصلاشبکه رو پیدا نمیکنه
یه بار پیدا میکنه و بهش وصل نمیشه
یه بار وصل میشه ولی اینترنت نداره
خلاصه نمیدونم جریان چیه...!
کسی یافت نشد بلد باشه لبتاب و کامبیوتر رو شبکه کنه در ویندوز 7
سلام خسته نباشید!
دوستان عزیز.
من 4تا سیستم در محیط کارم دارم که به اینترنت وصل هستند! حالا می خوام شبکه WiFi هم راه اندازی کنم که لپ تاپ ها و گوشی های موبایل هم بتونن در این محیط از اینترنت استفاده کنن!
حالا این مودم که لینکشو در زیر قرار دادم رو پیدا کردم و چندتا سوال در رابطه با این مودم دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون این مودم 4 پورت به صورت ایترنت Ethernet پشتیبانی می کنه! می خواستم بدونم که این مودم به صورت همزمان چندتا گوشی موبایل و یا لپ تاپ رو به صورت بی سیم پشتیبانی می کنه؟!
برد این مودم تا چند متر است؟!
با تشکر.
سلام.نقل قول:
لطفا مشکلتو رو دقیق تر بگو. شبکه با سیم میخوای یا بیسیم ؟ چیا داری ؟
سلام دوستان! من یک مودم شرکت پارس انلاین بهم معرفی کرده با مارک ESPOD هست که 4 تا پورت لن دارد و بینهایت وایرلس با قیمت 79 تومن میخواستم ببینم مودم بهتر از این با این قیمت پیدا میشه یا نه ؟