داداش تا 23 بهمنه هااا حذف میشه تو کانال تلگرامش زده بود
Printable View
داداش تا 23 بهمنه هااا حذف میشه تو کانال تلگرامش زده بود
سلام دوستان های وب سرعتش در لود کردن عکس و فیلم تلگرام چطوریه من میخواستم یه سرویس بگیرم موندم از چه شرکتی بگیرم که سرعتش تو تلگرام خوب باشه
فیلترینگ جدید جمهوری اسلامی تمام پکت ها رو بررسی میکنه واسه همین لود عکس و شناسایی آی پی سایت ها از dns خیلی جدیدا طول میکشه و ربطی به های وب نداره همه شرکت ها همین جوریهنقل قول:
و خدانگهدار مسیر ارمنستان و سلام سرعت و پینگ مربوط به زمان اختراع اینترنت --- ویرایش :مجددا مسیر برگشت ظاهرا تغییرات زیرساخت بود.
دوستان شما از چه ف.ی.ل.ت.ر شکنی استفاده میکنید ؟؟؟
من از سیسکو و اوپن استفاده میکنم هر دوتا خیلی کند شدن تازگیا !!!
کریو و یوتیوب هم 1080p تماشا میکنم البته یه کم بعضی وقت ها لگ میشه و میزنم رو 720نقل قول:
آندروید چی ؟!نقل قول:
دوستان اپ twitch tv برای شما هم تو های وب از کار افتاده ؟!
من آندرویید ندارم رو ios با سیسکو وصل میشم به سرور آلمانش که hetzner هست سرعتش خوبه فقط بدی که داره اینه که به خاطر این که من از اینترنت سیم کارت استفاده میکنم برای این که کل ویدئو یوتیوب رو یکهو لود کنه میره رو 480p و چون اینترنت سیم کارت هست یوتیوب اجازه تغییر کیفیت رو نمیده ولی بازم خوبهنقل قول:
نمیدونم چرا ولی وقتی با کامپیوتر میرم تو سایت twitch ویدئو ها رو با کیفیتی که دارن استریم میکنن میتونم بدون لگ نگاه کنم ولی وقتی با موبایل رو برنامش میخوام همون رو ببینم کیفیت میره روی low و همون هم هر 5 دقیقه 5 ثانیه نشون میده بعد واسه 5 دقیقه بعدی میره تو لودنقل قول:
تاپیک پاک سازی شد...دوستان لطفا از بحث های سیاسی که به موضوع انجمن مربوط نیست خودداری کنند :n16: