دوستان من هم منطقمون کابل مسی هست اما سرعتم نهایت 170 ـه , چطوریه که بقیه دوستان سرعتشون به 800 میرسه ؟
DNS رو تغییر بدم رو سرعت تاثیر نداره ؟
Printable View
دوستان من هم منطقمون کابل مسی هست اما سرعتم نهایت 170 ـه , چطوریه که بقیه دوستان سرعتشون به 800 میرسه ؟
DNS رو تغییر بدم رو سرعت تاثیر نداره ؟
تغییر dns به سریع تر باز شدن صفحات شما کمک می کنه ولی توی سرعت دانلود خیر.نقل قول:
سرعت شما بستگی به سرویسی که دارید و سرعتی که پورت شما روی آن بسته شده دارد.
یه سوال:
اونایی که میگین مثلا اگه خط روی 10 مگ بسته شده، باید زنگ بزنی بگی سرعتتم 10 مگ کنن، خب مگه محدودیت طرح نداره؟ الان کدوم طرح سرعتش 10 مگ هست؟
یه سوال دیگه اینکه چرا طرح خانواده انقد ارزونه؟ اصلا چیه؟
یه سوال دیگه اینکه الان طرح های 64 و 128 و 256 وافعا سرعتشون همون 64 و 128 و 256 هست یا بیشتر؟
ممنون میشم جواب بدین
شما بستگی به سرویسی که دارید یک سرعت خاص براتون فعال خواهد بود و اگر سرعت کمتری دریافت می کنید باید ببینید که خط شما روی چه سرعتی بسته شده است. برای مشترکین جدید که سرویس می گیرند در مخابرات سرعت پورت یا خط برابر با سرعت سرویس یا کمی بیشتر بسته میشه ولی در مواردی ممکنه این اتفاق نیوفته (مثلا مشترک قبلا سرویس 1 مگ داشته و حالا سرویسش را مثلا 10 مگ کرده ولی سرعت پورتش همون یک مگ مونده که در این موارد باید پیگیری کنید تا رفع بشه)نقل قول:
البته موارد فوق بیشتر در مخابرات صادق هست و شرکت های خصوصی معمولا سرعت سرویس ها را تا آخرین حد که در مرکز تلفن شما ظرفیت دارند قرار می دهند(البته حدی که نویز خط شما باعث بروز مشکل و قطعی نشود) ولی در مخابرات دیگه هر کی به هرکیه...
طرح خانواده یک طرح با سرعت 1 مگ و 1 گیگ حجم در ماه هست . کلا قیمتش همینقدر هست و ارزون هم نیست. همین طرح را شرکت های دیگه به نام های دیگه با همین حدود قیمت دارند.(حتی با سرعت بالاتر)
این مورد هم در مطالب یکی دو صفحه پیش عرض شده
مرسی بابت پاسخ.... واسه تخلیه باید چیکار کنم؟ هزینه داره؟ رانژه چیه؟ مرسینقل قول:
تخلیه سرویس که هیچ هزینه ای نداره ، اگر از مخابرات سرویس دارید تشریف ببرید مرکز تلفن و درخواست تخلیه بدید.نقل قول:
رانژه هم کلا در اصطلاح مخابراتی ما به سیم کشی های توی مخابرات و اتاق mdf میگیم رانژه ولی حالا منظوری که فعلا برای adsl جا افتاده این هست که یک اتصال بین زوج سیم مربوط به تلفن شما با پورت های adsl شرکتی که از اون اینترنت گرفتید برقرار میشود.
هزینه ی اولیه گرفتن سرویس adsl چقد میشه تقریبا؟نقل قول:
(نقل قول:
بستگی به سرویسی که انتخاب می کنید و شرکتی که میخواهید از اون سرویس بگیرید.من به شخصه سرویسهای مخابرات را پیشنهاد نمی کنم. بهتره از شاتل ، های وب و ... بگیرید.(هزینه ها هم توی سایتهاشون هست)
یکی از دوستان یه هفته است سه ماهه طلایی گرفته
بیچاره میگه تا 3 صبح اینترنتش وصل نمیشه
کسی هست این مشکلو داشته باشه
فک میکردم مخابرات گرون کرده سرویس هاشو هم بهتر کرده
دیشب مودم رو یکبار خاموش روشن کردم سرعتم بعد از یک هفته درست شد ( البته تو این یک هفته صدبار خاموش روشن کردم که فایده ای نداشت )
ولی سرعت من قبلا 4 مگ بود و تا 500 کیلوبایت دانلود می کردم اما الان یک هست و تا 130 کیلوبایت می تونم دانلود کنم..... دوباره برگشتیم به قبل