شبی یک گیگ خدا رو شکر:n02:
Printable View
شبی یک گیگ خدا رو شکر:n02:
خوب. اگه منظورتون سرعت دانلوده، باید دقیق مشخص کنید که تا قبل از این وضعیت سرعت دانلودتون 1مگابایت در ثانیه (MB/s) بوده یا 1مگابیت در ثانیه (Mb/s یا Mbps)؟ اگه 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود داشتین که از اول سرعتتون رو روی همون 8مگابیت درثانیه بسته بودن و تغییری ایجاد نشده. اما اگه 1مگابیت بوده سرعت دانلودتون و الآن روی 8 مگابیت بستن و شما تغییری حس نمیکنی، یعنی از اکانتینگ سرعتتون محدود به همون 1مگابیته.نقل قول:
تو این عکس مشخص نیست که الآن سرعت دانلودتون روی چه عددی بسته شده. از نظر تئوری همون طوری که توی این عکس هم نوشته تا 12 - 13 مگابیت رو میتونین بگیرین. ولی این بستگی داره به سرعت الآنتون. چون اگه رو سرعتهای پایینتر بسته شده باشه خطتون، با توجه به SNR پایین 6.4، خیلی امکان دستیابی به سرعت بالاتر وجود نداره.نقل قول:
نه روز ها مثله برق سایت خارجی رو باز میکنه حتی سرعت دانلود خارجی تو روزا با سرور خارجی فرقی ندارهنقل قول:
من DNS رو یه بار تغییر دادم ولی دقیق بررسی نکردم درست شد یا نشد از namebench استفاد کنم خوبه؟
آره. اونم نرمافزار خوبیه. ولی همین 8.8.8.8 گوگل یا این 178.63.68.84 هتزنر آلمان رو به عنوان اولین DNS ست کن ببین تو اون ساعتها مشکل باز کردن سایتهای خارجی حل میشه یا نه.نقل قول:
اگه مشکلت با تغییر DNS حل نشه، ایراد کار از خود ISP باید باشه. راهحل پشتیبانی هم که گفته از کریو استفاده کنی فقط سلب مسؤولیت از خودشونه. چون شما روزا مشکلی نداری ولی شبا که شبکه ترافیکش میره بالا دچار مشکل میشی.
ببین. منظورم این سرعت نیست. تو مشخصات مودم معمولاً یه چیزی به اسم Rate کنار Attainable Rate نشون داده میشه که پهنای باندی هست که خطتتون روش بسته شده که بهش میگن سرعت پروفایل. مثلاً اینترنتی که ما تو محل کار داریم. اینترنت نامحدوده 1مگابیته. اما تو مشخصات مودم سرعت پروفایلمون روی 9مگابیت بسته شده. یعنی با این تنظیمات خط ADSL ما حداکثر تا 9مگابیت میتونه کشش داشته باشه. اما شرکت ممکنه با این وجود، سرعت شما رو از طریق سیستم اکانتینگ روی 1مگابیت محدود کرده باشه که تو تست اسپیدتست شما اون سرعت اکانتینگ نشون داده میشه. شما یه شات کامل از همون صفحهای که اطلاعات مودم رو تو پست قبلیت گذاشتی بگیر. حتماً یه جایی تو اون صفحه این اطلاعات وجود داره.نقل قول:
سلام دوستان صبانت میشه اینترنتی از توی سایتشون ثبت نام کنیم یا حتماً باید حضوری بریم؟ اگه میشه مراحل ثبت نام اینترنتیش چجوی هست ؟ من یک در خواست توی سایتش دادم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد
سلام
فکر کنم Accounting سرعت منو محدود کرده نه سرعت خط ADSL.
ll,k, hc [,hfj,k
یک ساعتی هست که خودمو مشغول کردم! در ابتدا یک مودم قدیمی(asus غیر وایرلس) وصل کردم و نتیجه ی زیر را گرفتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به گفته های شما میشه گفت که پهنای باند روی 4 مگ بسته شده است.
بعد دوباره مودم وایرلس asus رو وصل کردم و چه با سیم و چه بی سیم نتیجه ی زیر را میده(البته جای مودم را تغییر دادم و گذاشتم همون جایی که مودم قدیمی را گذاشته بودم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت SNR توی این دو مودم عادیه؟تمامی حالات و محل قرار گرفتن مودم توی دو حالت یکسان بود.