کسی 128 با 4 گیگ داره ؟ سرعتش توی روز و شب چطوریه ؟ بگیرم یا نه ؟
Printable View
کسی 128 با 4 گیگ داره ؟ سرعتش توی روز و شب چطوریه ؟ بگیرم یا نه ؟
شما کی نامحدود گرفتین؟نقل قول:
مگه از وضعیت نامحدودها خبر نداشتین ؟
من نامحدود ماکس نت دارم 32 دانلود میده
پارس محدود دارم 2 مگ هست 10 دانلود میده بعضی شبها
معلومه نامحدودهای پارس چی خواهد بود
اخیرا یک بار ازم حجم کم کردنقل قول:
دیگه فعلا ریسک نمیکنم و تا 6 میذارم دانلود
البته اگه دانلود کنه
من مثلا لینکهای دانلودیمو لچ میکنم تو هیض فایل خودمنقل قول:
با این حال بازم سرعت به حدی کمه که به روشن بودن سیستم نمی ارزه
و مجبورم میشم خاموش کنم سیستمهارو
اولین و آخرین بار هست که پارس افلاین میخرم
منم اگه خدا بخواد از شرکت لعنتی که یه مشت مفت خور توش کار میکنن میرم.امروز میرم ببینم وایمکس منطقه مارا پوشش میده یا نه.تمدید موقت کردم اما پولش را بهشون نمیدم:31:نقل قول:
کاریش نمیشه کرد . بستگی به شلوغی و خلوتی داره که شبا سرعت میاد پایین .نقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
2-3 هفته طول می کشه . برو سایتش توضیح داده چه مدارکی می خواد . مودم رو اگه بخوای خودت بگیری یه بار باید تا شرکت بری تا تاییدش کنند . وگرنه کار خاصی نداره و پیک میاد پول ثبت نام رو میگیره و تا 2-3 هفته بعد هم وصل میشه .نقل قول:
من همون روز اولی که سرویس های cra رو واسه فروش گذاشتن یعنی سوم مهر رفتم یکی گرفتم جهت تست و فکر میکردم الان میخوام با توجه به نوسان سرعت و کیفیت خوبی یا بدی این تعرفه ها رو بسنجم ولی دیدم... شما خوش بحالت منطقه ما فقط پارس هستنقل قول:
این سرویسمم 4 روز دیگه تموم میشه میخوام یه 128 4 گیگ بگیرم و بگم سرعتش رو بزنن رو 2 مگ و شبانش رو هم محدود نکنن البته اینطور که به نظر میاد دیگه تا 7 نمیشه دان کرد که 90 درصد دانلودم تو 6 تا 7 بود.....
خوب كاري مي كني. :thumbsup:نقل قول:
منم از ليتل-مور استفاده كردم و بعدش فسخ كردم. پولش رو هم نگرفتن. :15:
من 128 با ترافیک ماهانه 2 گیگ دارم . سرعتش تو روزا که بین 100 و 110 هست توی شب و ساعتهای رایگان هر شب تقریبا 1 گیگ دانلود میکنم .نقل قول:
البته بسته به منطقه مخابراتی و شلوغ یا خلوت بودنش هم داره .
مال من تهران منطقه مخابراتی توحید
دیشب 4.5 گیگ گرفتم البته اسیا هم که بودم همینقدرا میگرفتم لینک های مستقیم خیلی تاثیر دارند
ولی من 1 مگ دارم میشه 3 ماه 60 تومن گرونه یعنی اگه 512 بگیرم سرعتم نصف میشه؟ کسی تاحالا اینکارو کرده که از 1 مگ بره سرویس های پایینتر؟
CRA رو هنوز باید بریم ISP بگیریم؟
کسی خبر داره پارس انلاین چطوریه سرعتش و وضعش ؟ سرویس 512 - دو گیگ میده منظورمه
وضع شبانه و روزانه سرعتشا چطوریه ؟
لطفا کل بچه ها از تمامی شهر ها نظرشون رو بگن در مورد این سرویــس
شما چه سرویسی دارین ؟نقل قول:
شبها دان استریم شما رو پایین میارن یا منطقتون شلوغ و پرترافیک میشه یا نرم افزاری محدودتون می کنن ؟! حالت دیگه ای که نداره !