اقا من می خوام طرحمو تغییر بدم ولی وقتی تو سایت قسمت تعرفه جدید، منوی لیست تعرفه ها برای من طرح های دیگه رو نمیاره همون طرح خودم که طرح کمپین هست رو میاره چجوری باید عوضش کنه کسی میدونه؟
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
Printable View
اقا من می خوام طرحمو تغییر بدم ولی وقتی تو سایت قسمت تعرفه جدید، منوی لیست تعرفه ها برای من طرح های دیگه رو نمیاره همون طرح خودم که طرح کمپین هست رو میاره چجوری باید عوضش کنه کسی میدونه؟
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
سلام، تا آنجایی که من فهمیدم امکان تبدیل همه طرح ها به یکدیگر از طریق پلوتون وجود ندارد (مثلا طرح زرین را فقط میتوان با طرح شباهنگ سه گیگ ماهیانه پس پرداخت عوض کرد و برعکس در پلوتون). منتها اگه خیلی طرح دیگه را پسندیدید! از منوی رزرو برید و طرح جدید را ثبت نام کنید. (اول شماره مشتری را از بالای صفحه پنل کاربری باید یادداشت کنید).نقل قول:
چند تا عیب داره این روش:
1- دوباره از مخابرات میان که تحویل بدن طرح جدید را
2- اگر طرحی که الان دارید روی قبض باشه، مجبورید بعد از اینکه طرح جدید را ثبت نام کردید و تحویل گرفتید، طرح قبلی را حضوری برید و انصراف بدین. البته اجبار نیست و مخابرات هم با کمال میل استقبال میکنه که شما پول دو طرح را همزمان بدین :n02:
اگر طرح کی الان دارید طرح اعتباری و پیش پرداخت باشه لازم نیست برید انصراف بدین اصلا.
دوستان کسی جدیدا نرفته طرح کمپین تمدید کنه؟ تمدید کردن نکردن؟
من چند روز دیگه باید تمدید کنم میترسم برم :n30::n30:
کی گفته رایگان شده؟نقل قول:
چرا گیگ را ارزون نمیکنن؟
ایدی وزیرو کسی داره؟رایزنی کنیم
می تونین تست کنید ؛ ضمن اینکه خود مخابرات تو سایتش اعلام کردهنقل قول:
چرا امروز اینترنت اینجوری شده؟ الانم که کلا قطعه پشتیبانی هم برمیداره قطع میکنه
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
خود مخابرات گفتهنقل قول:
اینترنت من هم قطع هست و سایت مخابرات هم کلا خرابه
دیشب کلا یوزر پس اینترنت و مودم نمیشناخت صبح که پاشدم درست شده بود