من repair کردم شد 5 گیگ :n07:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من repair کردم شد 5 گیگ :n07:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این New Free چمپ چرا واسه من عوض نمیشن ؟؟؟؟ لول مشکل داره؟ رو اون یکی اکانت هامم نگاه کردم اونا New Free champ شون 2 3 ورژن عقب تر بودن مال وقتی بود که Velkoz فری شده بود
نقل قول:
کلا فلجا خوب با rengar و khazix و yi و fizz و akali و darius و fiora و یا teemo بازی میکنن:n09: :n10:
این چمپیون ها رو واسه کودکان 12 تا 16 ساله با معلولیت ذهنی و عضلانی ساختند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اونا هم باید از این بازیه قشنگ لذت ببرند :n02::n09:
به امید روزی که آنها هم بتوانند با بقیه ی چمپیون ها بازی کنند
آمین آمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره زیادن هیرو هایی که واسه فلج هاست ولی Akily بعد گفتی کلا این هیروها که آسونن و مثل خر کیل میگیرن واسه نوب هاست چون هیچ محارتی در بازی کردن باهاشون احتیاج نیست یک دفعه 3 تا Q میزنی 1400 تا دمیج بزنه خدا وکیلی این کجاش تخصصیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب سوال خوبی کردی 1 امتیازه مثبت:12:نقل قول:
این به همون قضییه ی فلج و معلول ربط داره دیگه :n02: فقط باید از یک انگشت استفاده کنی! not bad :n23:
آقا یه سایت بگید واسه دمو لول . میخوام بازی حرفه ای ها رو ببینم .
تو twitch.tv هر چی دمو هست مال نوب هاست و همه آشغالن و همشون بددهن ، ادب ندارن:|:n27: :| واقعا اعصابم خورد شد.
GMB Disband Incomming
به یاد M5
شما برو رنگار جدید رو تاپ بازی کن ببینم میتونی بیشتر از 10 دقیقه دووم بیاری :n08:دو تا دست هم قرض بگیری قبولهنقل قول:
درمورد اون دوستی هم که درمورد کانتر سوال کرد بود به نظر من جکس بهترین کانتره چون e ش همه Q هاش رو داج میده بعدشم استان میکنه میکشتش :n02:
الان چه فازیه اومدی ای دی کری رو با تانک مقایسه میکنی؟:n08:نقل قول:
البته ایراد ززیاد داره یکیشن اینکه خیلی خیلی سخته :n02: دومیش اینه که تانک میخواد.زیادم فان نداره درمقابل adc هایی مثل جینکس و توییچ.ولی اخر بازی خیلی خیلی قوی میشه اگه بازی بلد باشی 1v5 میکنی
من مقایسه نکردم گفتم چمپ الکی نیست مثل خر یا همون بز خودمون :دی بری توشون انتظار داشته باشی زنده بمونی به درد فلج ها هم نمی خوره چون سخته بهتره بازیش نکنی خز میشه من اینطور هیرویی دوس دارم نوب جماعت باش بازی بلد نباشن بهتره نه مثله Khazix یا Rengar یارو First Time اشه با khazix میره بازی 20 دونه Kille میگیره به قول R.I.P اون هیرو ها واسه بچه هاستنقل قول:
اصلا من الان توجه کردم رنگار وقتی E شو پرت می کنه میگه Easy Play خودشم میگه خودشم اعتراف می کنه
راستی چند وقته داری لول بازی می کنی ؟؟؟ چون رنگار هیرو سختی نیست در اون حد که تو داری میگی نمی تونم بازی بکنم
آی یادم اومد این Heimerdinger هم واسه این فلج هاست اصلا من موندم تو مغز ساندش چی بوده که اینو داده بیرون :|
مظور داداشمون Easy prey هست زیاد جدی نگیرین :n08:نقل قول:
:n23:نقل قول:
مظور داداشمون Easy prey هست زیاد جدی نگیرین :n08:
اگه جدی بگیرن چه از دستت میاد آخه گوزو