روزانش 20 مگ هم ببندن برای من اصلا مهم نیست فقط و فقط شبانه برام مهمه که بیشتر دانلود کنم بتونم آرشیوم رو آپدیت نگه دارم :n02:نقل قول:
روزانش 20 مگ هم ببندن برای من اصلا مهم نیست فقط و فقط شبانه برام مهمه که بیشتر دانلود کنم بتونم آرشیوم رو آپدیت نگه دارم :n02:نقل قول:
صبانت هم 6 مگ میده
به نظرتون شبانه 6 مگ چقدر میگیره؟
البته شاتل منظقه ما ساپورت نمی کنه
نقل قول:
بابا ارشیو!:n02:نقل قول:
در مورد صبانت اطلاعی ندارم....ولی اینو بدونید هر شرکتی میگیری بستگی به مرکز مخابراتی و شانس شما داره که شبانه خوب باشه یا نه!نقل قول:
ولی به نظر من شاتل از نظر شبانه ثبات و کیفیت بهتری داره.
خب پس وضعت حسابی خوبه! دیشب ، 3.2 گیگ بیشتر نشد بگیری ! از بس قطع و وصل میشد ! هر کی تونست دلیل این قطع و وصل شدن رو بگه خیلی باهوشه :n02: یه عکس هم میزارم متوجه بشیدنقل قول:
الان یه تست گرفتم حداقل برای خودم تاریخی
تا حالا سرور داخلی زیر 30 نداشتم،یه تستم که 9 هم شد
سرور خارجی هم فقط صبحها چنین وضعیتی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا حالا من هر بار که قطعی مکرر داشتم به خاطر این بود که حجمم کم بود چون ظاهرا پارس آنلاین سیستمش اینجوریه که وقتی حجم باقیماندت 1 گیگ باشه هر 1 گیگ که تو شابنه دانلود کنی قطع میشه دوباره وصل میشه , بعد اگه شما 500 مگ حجم باقیمانده داشته باشی هر 500 مگ دانلود شبانه قطع میشه ! مثلا الان چیزی که من میبینم اینه که دقیقا شما موقعی که به اندازه حجم باقیماندت دانلود شبانه کردی قطع شدی دوباره وصل شدینقل قول:
من یبار 30 مگ از حجمم مونده بود شبانه هر 30 مگ قطع میشد :n08:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی یعنی اگه من 8 مگ بگیرم با سرور ایران ( آپلود بوی یا اکسپرس ) میتونم شبی 20 گیگ رو بزنم ؟
اگه اوکی میدی همین فردا صبح یکی از خط های پارس رو جمع آوری کنم شاتل 8مگ بزنم روش
سلام
اینترنت شرکت پدرمینا که از صبانت گرفتن:
الان با vpnوصلم که تست زدم(امشب حدود 90 گیگ دانلود کردم)
اول خوندم اینترنت شرکت پدر مینا :n17: !! هی میگم حالا مینا کیه ؟؟!! :n08::n08:نقل قول:
خب حداقل میگفتی چقدر ماهانه میدن
سرعت دانلود شبانه وسط تایم رایگان :