اتفاقاً اطلاعاتش خوبه ! پستهاشم مفیده !نقل قول:
ما که قبولش داریم :n06:
Printable View
اتفاقاً اطلاعاتش خوبه ! پستهاشم مفیده !نقل قول:
ما که قبولش داریم :n06:
باز پیداش شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصن تجربیات و ... رو ولش کن. چشمت هم شوره!
از وقتی گفتی از اول تیر پینگ خوب می شه، خوب نشده که هیچ، سرعتم نصف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید الکی دادی بچه ها تا یه ماه تمدید کنن پورسانتت رو از آسیاتک بگیری؟ خجالت نمی کشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها شما یادتون که اسیاتک چه زمانهایی تخفیف 50% روی خرید ترافیک ها می داد؟
مثل اینکه ولکن مامله نستی؟ 2 تومن شارژتو دادم . دیگه چی میخوای؟(اینو میخوای تقدیمت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سرعت من که امروز درست شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال تو هر چی شده به من ربطی نداره. لیاقتت همینه:n02:
من نکفتم اول تیر درست میشه! پشتیبانی اسیاتک گفت تا اوایل تیر درست میشه. حالا دیگه درست نشه تقصیر خودشه(منم کوتاه نمیام). توهم بی تقصیر نیستی از بس گرفتی نفوس بد زدی:n09:
من فردا میخوام بگیرم باهاشون جر وبحث کنم! صبرم سر اومده.
اخه این چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش این بنده خدا and-roid2 تقصیر نداره منم که زنگ زدم به آسیاتک گفتن صبر کنید درست میشه:n23:نقل قول:
ولی چه فایده که هر چی بهش میگم این چه وضعیه و فرق 2 مگ با 1 مگ پس چیه ، انگار یاسین به گوش ... خوندی:n09:
خلاصه بچه ها زیاد بهم گیر ندید ، تاپیک داره از کارکرد اصلیش دور میشه:n27:
سرعت شب که هنوز داغونه:n03:نقل قول:
از فردا با لحن دیگه بااین پشتیبانی صحبت میکنم....فقط دنبال راهیم که با مدیرشون ارتباط برقرار کنم!نقل قول:
اگر این افشین به کسی تیکه نندازه کسی نمیاد تاپیکو از موضوعش دور کنه!
اره همون 1مگ هستنقل قول:
من منظورم روزانه بود
چون روزانش هم برام افت کرده بود دیروز....
تاپیک شده چت روم!
سرویس2048 محدود سرعت شبانش با 1024 برابره؟
1024 سرعت شبانش قانونی هست؟
کارکرد اصلی این تاپیک چیه مثلاً؟ همش تکراریه!نقل قول:
-یکی میاد میگه چرا سرعت شبانهی 2 مگ رو روی 1 مگ بستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی میاد میگه زنگ زدم گفتن پینگ از فردا درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی دیگه میاد میگه زنگ زدم گفتن همینه که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی میاد میگه من امروز فقط میتونم سایتای داخلی رو باز کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-اون یکی میاد میگه امروز چرا اینقدر کند شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی میاد کل آسیاتک رو فحش میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی دیگه میاد میگه نویز خطم چطوریه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همهی اینا به کنار اونی که میاد میگه فرف طلایی و نقرهای و برنزی چی هست رو کجای دلم بزارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی میگم با این دوتا دستم خفش کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بیشتر شبیه تاپیک ترول شده!(امان از دست افشین:n02:)نقل قول:
میانگینش معمولا 124 کیلوبایت ثابته