بازم Voice اصلاً برای اون کاری که گفتین مناسب نیست شما نمیتونید در تمام طول بازی همش بگین فلانی این کار رو بکن یا اینو بردار اینطوری جالب نیست اصلاً، یه بار بگی دو بار بگی 20 بار بگی ولی وقتی 100 بار بگی اونقت مطمئن باش کاملاً زده میشی از این کار تا حدودی هم اصلاً خوشیاند نیست این کار که در این وسعت بخوای تو بازی حرف بزنی، البته من اصلاً شک دارم این کار تا چه حدی عملی باشه. با تمام این وجود بازم مشکل برای بازی مثل RE5 برداشتن فلان چیز نیست خیلی مشکلات دیگه هست مثل راه رفتم دیگه نمیتونی بگی برو برو برو برو برو حالا بپیچ به چپ حالا برو به راست ... کلاً تشخیص صدا در حالتهای خاصی شاید خیلی جالب باشه ولی استفادش محدوده بدون شک. اصلاً نمیشه در همچین بازیهایی کنترلر رو 100٪ ناتال کرد مگه در حد همون Fable 3 باشه.
نکته جالب در مورد بازی ریسینگ گفتین که برای منم اتفاقاً خیلی جالبه واقعاً شما چقدر میتونید دستتون رو روبروتون به حالت فرمون رو هوا نگه دارید؟!
کلاً هرچی بیشتر فکر کنین متوجه میشید چقدر میتونید استفاده ناتال محدودیت داشته باشه چون واقعاً نمیشه برای هر بازی انقدر فعالیت فیزیکی انجام داد و شلگ تخته انداخت و سریع خسته میشی و کسی هم نمیخواد زمان بازی کردن ورزش کرده باشه!